YFSF: Μπλουζ και ακροβατικά από Μπεκατώρου- Γεωργούλη μετά την εμφάνιση του Μουαγκιέ
Media

YFSF: Μπλουζ και ακροβατικά από Μπεκατώρου- Γεωργούλη μετά την εμφάνιση του Μουαγκιέ

Αξέχαστη θα μείνει η σημερινή εμφάνιση του Στέφανου Μουαγκιέ στο YFSF

Ο ταλαντούχος ηθοποιός σε αυτό το show του Your Face Sounds Familiar είχε να ερμηνεύσει ένα μοναδικό τραγούδι. Το Hello του Lionel Ritchie. Και εμείς οι μεγαλύτεροι -συν οι κριτές και η παρουσιάστρια- έχουμε χιλιάδες μνήμες από τα εφηφικά μας χρόνια με μπλουζ στα πάρτι και τις ντισκοτέκ (έτσι έλεγαν τότε τα clubs παιδιά).

Έρωτες και καρδιοχτύπια συναντήθηκαν στη σκηνή με τις αναμνήσεις όλων και όταν ο Στέφανος ολοκλήρωσε την εμφάνισή του η Μαρία Μπεκατώρου δεν έκρυψε την συγκίνησή της για το τραγούδι αυτό. Φυσικά ήταν και η αφορμή για πολλά πειράγματα μεταξύ της παρουσιάστριας και των κριτών.

Ένας εξ' αυτών, ο Αλέξης Γεωργούλης αποδέχτηκε την πρόκληση της Μαρίας Μπεκατώρου να σηκωθεί να την χορέψει αλλά παράλληλα να της δείξει και το "κόλπο" που έκανε στα νιάτα του στα κορίτσια στο πρώτο ραντεβού και συγκεκριμένα στο πρώτο μπλουζ...

Και αυτό ήταν ένα ιδιαίτερο ακροβατικό! "Υπήρχε και δεύτερο ραντεβού μετά από αυτό;" τον πείραξε η Μαρία μετά που την σήκωσε στον αέρα αφήνοντάς την άφωνη...

Δείτε εδώ τα βίντεο με την εμφάνιση του Στέφανου Μουαγκιέ, στο YFSF ως Lionel Ritchie αλλά και το χορευτικό της Μαρίας με τον Αλέξη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved