Elif: Κίνδυνος για την Αρζού – Η Γκοντζά το σκάει από το σπίτι (Photos)
Media

Elif: Κίνδυνος για την Αρζού – Η Γκοντζά το σκάει από το σπίτι (Photos)

Elif: Ανατρεπτικές εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της σειράς.

Η Αρζού πιστεύει πως είναι και πάλι ισχυρή και πως έχοντας χρήματα κανείς δεν μπορεί να τη βλάψει. Ωστόσο, με τη συμπεριφορά της εξοργίζει την Ασουμάν, η οποία αποφασίζει να πάρει εκδίκηση. Ολα αρχίζουν όταν η Ιντζί αρρωσταίνει επειδή της λείπουν η Μελέκ και η Ελίφ. Τότε η Ασουμάν ζητάει από την Αλιγιέ να μεταφέρει την εγγονή της στο κτήμα για να παίξει λίγο με την Ιντζί.

Όπως και γίνεται. Ο Γιουσούφ, μάλιστα, συνοδεύει τη Ζεϊνέπ και την Ελίφ στο κτήμα. Η Αρζού, όμως, αλλάζει τα σχέδια που είχε κάνει με τον Ουμίτ επιστρέφει στο σπίτι ξαφνικά. Οταν βλέπει τον Γιουσούφ, τη Ζεϊνέπ και την Ελίφ μαζί με την Ιντζί και την Ασουμάν, γίνεται έξαλλη.

Η Ιντζί, όμως, δεν αισθάνεται καλά και ο Γιουσούφ μεταφέρει τη μικρή στο νοσοκομείο. Όταν η Ασουμάν επιστρέφει στο κτήμα μαζί με την αδελφή της, βρίσκει τα πράγματα της έξω. Η Αρζού της ανακοινώνει πως την απολύει, αλλά εκείνη της απαντά πως θα φύγει αλλά πριν θα πει την αλήθεια στην Γκόντζα για το παρελθόν της.

Η Αρζού απειλεί να καλέσει την Αστυνομία αν δεν φύγει αμέσως και εκείνη αναγκάζεται να ακολουθήσει τις οδηγίες της. Η Ασουμάν πηγαίνει στην εταιρεία του Ερκούτ λέγοντας του πως η Αρζού την απέλυσε και πως έχει πια και τη φροντίδα της άρρωστης Ιντζί.

Ο Ερκούτ καλεί τον Μουράτ και του δίνει χρήματα για να τις πάει σε ένα ξενοδοχείο. Πίσω στην έπαυλη, η Αρζού βρίσκει την ευκαιρία για να βασανίζει την Γκόντζα και η κοπέλα αρχίζει να αισθάνεται αγανάκτηση.

Οταν όμως Λέει στην Αρζού πως παραιτείται, εκείνη την κλειδώνει σε ένα δωμάτιο και δεν της επιτρέπει να φύγει παρά τις εκκλήσεις της να την ελευθερώσει. Την επόμενη μέρα, η Ασουμάν μπαίνει παράνομα στο σπίτι της Αρζού και ξεκλειδώνει την Γκόντζα. Η γυναίκα την πηγαίνει στην εταιρεία του Ερκούτ για να τη βοηθήσουν να επαναφέρει τη μνήμη της και να εκδικηθεί την Αρζού αλλά εκείνη δεν θυμάται τίποτα.

Παράλληλα, η Αρζού αγχώνεται όταν διαπιστώνει πως η Γκόντζα έφυγε από το κτήμα. Φοβάται πως θα συναντήσει κάποιον από το παρελθόν και θα θυμηθεί ποια είναι. Αν γίνει κάτι τέτοιο, ξέρει καλά πως θα σημάνει και την καταδίκη της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved