YFSF: Τα δάκρυα της Μπρεάζου που έγινε η Τζένη Βάνου (video+photos)
Media

YFSF: Τα δάκρυα της Μπρεάζου που έγινε η Τζένη Βάνου (video+photos)

Μια θρυλική τραγουδίστρια κλήθηκε να μιμηθεί σήμερα στο YFSF η Τάνια Μπρεάζου

Και δεν ήταν και εύκολη υπόθεση. Το να καταφέρει μια τραγουδίστρια, όσο καλή φωνή κι αν έχει και η Τάνια αποδεδειγμένα έχει απίστευτη φωνή, να "φτάσει" φωνητικά και ερμηνευτικά την υπέροχη σε όλα της Τζένη Βάνου είναι άθλος.

Κι αυτό ακριβώς ζητήθηκε από την ταλαντούχα νεαρή τραγουδίστρια να κάνει σήμερα στο Yopur Face Sounds Familiar. Να μιμηθεί την Τζένη Βάνου σε ένα τραγούδι σταθμό. Την "Σκλάβα".

Και η πιτσιρίκα του YFSF, τους άφησε όλους άφωνους με το act που παρουσίασε στο σημερινό show. Και γι' αυτό γνώρισε και την αποθέωση από τους κριτές. Τα σχόλια ήταν τόσο καλά και η Τάνια τόσο φορτισμένη από το τραγούδι και από το γεγονός ότι στις έρημες κερκίδες βρισκόταν η μητέρα της που είχε φτάσει στην Αθήνα μόλις το προηγούμενο βράδυ για να την δει, που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την συγκίνηση και τα δάκρυά της.

Και ψηλά στην μοναξιά των άδειων θέσεων -μόνο συντελεστές και συνεργάτες βρίσκονταν εντός- η νεότατη και κούκλα μαμά της (άνετα τις κάνεις για αδελφές) δικαίως την καμάρωνε και με την σειρά της συγκινημένη δάκρυζε κι αυτή.

Δείτε εδώ την μοναδική ερμηνεία και μίμηση της Τάνιας στο σημερινό YFSF.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved