YFSF: Ο Λιβιεράτος έγινε η Dalida και "έκλαψαν" και τα τσιμέντα (photos+video)
Media

YFSF: Ο Λιβιεράτος έγινε η Dalida και "έκλαψαν" και τα τσιμέντα (photos+video)

Αν δεν το βλέπαμε με τα μάτια μας σίγουρα δεν θα την πιστεύαμε αυτήν την εμφάνιση του Λάμπη Λιβιεράτου στο YFSF

Κι αν δεν το ζούσε, είμαστε σίγουροι πως ούτε κι ο ίδιος δεν θα το πίστευε οτι θα μπορούσε να το κάνει. Αυτό ακριβώς τον ρώτησε και η Μαρία Μπεκατώρου όταν ολοκλήρωσε το act του ως Dalida. Αν το περίμενε ποτέ να του συμβεί αυτό...

Φυσικά και όχι. Κι όμως του συνέβη. Κι όχι μόνο έγινε η ντίβα της Γαλλίας, αλλά τραγούδησε και το Itsi Bitsi, Petit Bikini στα γαλλικά! Εντάξει από προφορά δεν έσκισε κιόλας αλλά από κέφι και fun πραγματικά ήταν ξεσηκωτικός.

Είναι περιττό να σας πούμε τι γέλιο έπεσε από τους ελάχιστους που βρίσκονταν εντός του στούντιο σε αυτήν την εμφάνιση αλλά και από τα μέλη της κριτικής επιτροπής.

Εξίσου πολύ γέλιο έπεσε και όταν η παραγωγή ζήτησε από την Μαρία Μπεκατώρου να πάει πίσω από το μεσαίο παραβάν και να κάνει από εκεί πάσα για break. Μόνο που η παρουσιάστρια δεν έφτανε μέχρι το παραθυράκι καρδούλα και το πόσο αυτοτρολλαρίστηκε δεν λέγεται.

Χρειάστηκε να έρθει ο πανταχού παρών Floor, Γιώργος Ασημινάκης και να την σηκώσει στους ώμους για να επιτευχθεί το εν λόγω γύρισμα που μας έκανε να "κλάψουμε" ακόμα πιο πολύ από τα γέλια.

Δείτε εδώ το βίντεο με την επική εμφάνιση του Λάμπη Λιβιεράτου στο YFSF.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved