J2US - Χριστίνα Βραχάλη: Με τη συμμετοχή μου προσφέρω άφθονο γέλιο στους φίλους και συνεργάτες μου!
Media

J2US - Χριστίνα Βραχάλη: Με τη συμμετοχή μου προσφέρω άφθονο γέλιο στους φίλους και συνεργάτες μου!

J2US - Χριστίνα ΒραχάληΠαίρνοντας το ρίσκο της,τη φετινή σεζόν αποφάσισε να δείξει τις φωνητικές της ικανότητες στο φιλανθρωπικό σόου του Open, μοιράζοντας τον χρόνο της ανάμεσα σε πρόβες-μουσική και αθlητικά γεγονότα για το «Total football»

Εχει τον τρόπο να κερδίζει τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά. Η Χριστίνα Βραχάλη είναι από τα εξαιρετικά παιδιά του χώρου, είναι ένα πλάσμα που πορεύεται με αξιοπρέπεια και σεβασμό.

Πώς αποφάσισες να πεις το ναι στο «J2US»; Ποιο ήταν το «δέλεαρ»;
Κάποια στιγμή στη ζωή μας πρέπει να παίρνουμε την απόφαση να βγαίνουμε έξω από τη safe zone μας. Να ζούμε το διαφορετικό και να μπαίνουμε στη διαδικασία να γνωρίσουμε το άγνωστο, να ρισκάρουμε και να πειραματιζόμαστε σε νέα μονο­πάτια Η ζωή ξεκινά εκεί που τελειώνει η ασφάλεια μας. Αλλά εμπεριέχει ρίσκο. Πώς αλλιώς; Ωστόσο, ένας από τους βασικούς λόγους που δέχτηκα εί­ναι γιατί πρόκειται για ένα σόου φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Είναι όμορφο να προσφέρεις.

Είσαι ζευγάρι στο παιχνίδι με τον Γιώργο Λιβάνη; Πώς περνάτε στα backstage και πώς είναι η μεταξύ σας σχέση;
Ο Γιώργος είναι ένα πολύ ταλαντούχο και λαμπερό πλάσμα! Τον αγαπάς από την πρώτη στιγμή! Μια αγκαλιά στην αρχή ήταν αρκετή. Είναι απαιτητικός, συνεπής και αυστηρός, αλλά ταυτόχρονα διαθέ­τει πολύ χιούμορ. Στοιχείο απαραίτητο για να διαχειριστούμε το άγχος μου. Έχει βρει τα κουμπιά μου, χωρίς να δυ­σκολευτεί ιδιαίτερα, γιατί είμαστε ίδιοι σε πολλά. Τα πηγαίνουμε πολύ καλά και αυτό νομίζω θα φανεί και στη σκηνή του «J2US».

Οι φωνητικές σου ικανότητες;
Δεν νομίζω ότι εντυπωσιάζουν, αν με ρωτάς (γέλια). Το αποκλείω δηλαδή. Σας διαβεβαιώνω όμως πως θα σας εντυπωσιάσουν οι φωνητικές ικανότη­τες -και η υπομονή- του Γιώργου.

Πώς θα καταφέρεις να συνδυάσεις το σόου με το «Τοtal Football»;
Η αλήθεια είναι πως αυτή την περίοδο έχω χρόνο μόνο για να αναπνέω. Όλα συνδυάζονται, όμως, όταν θες. Είμα­στε πολυδιάστατα όντα. Και μπορούμε πολλά περισσότερα από όσα νομίζουμε. Ορισμένες φορές βάζοντας στην άκρη αρκετά σημαντικά πράγματα, όπως εί­ναι ο ελεύθερος χρόνος. Για κάποιους μήνες πήρα την απόφαση πως δεν θα διαθέτω χρόνο. Αλλά το διασκεδάζω με την ψυχή μου, μου αρέσει οτιδήποτε κι αν καταπιάνομαι στη δουλειά μου ή στις προ­εκτάσεις αυτής. Και νιώθω ευγνωμοσύνη για ό,τι μου συμβαίνει. Νομίζω ότι πρέπει να το λέμε αυτό όσοι έχουμε καταφέρει να κάνουμε πράγματα που αγαπάμε.

Οι συνεργάτες σου τι σου λένε;
Με τους περισσότερους από τους συνεργάτες μου είμαστε μαζί δεκαπέντε χρόνια. Είναι οικο­γένεια μου πλέον. Κι η οικογένεια στηρίζει τις αποφάσεις των μελών της. Έτσι συνέβαινε όλα αυτά τα χρόνια και σε πολύ σοβαρά ζητήματα. Το ίδιο ισχύει και τώρα. Και ένα κομμάτι της αλήθειας είναι πως το κάνω και για εκείνους. Κάποια στιγμή έπρεπε να τους ανταποδώσω την πολυετή φιλία τους με άφθονο γέλιο ήρθε η ώρα! (γέλια).

Πηγή: Tv Κους Κους

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved