Ρουκ Ζουκ: Απίστευτο και όμως αληθινό: Δεν πιστεύαμε τι δεν γνώριζαν οι παίκτες (video)
Media

Ρουκ Ζουκ: Απίστευτο και όμως αληθινό: Δεν πιστεύαμε τι δεν γνώριζαν οι παίκτες (video)

Ρουκ Ζουκ: Αυτό που δεν γνώριζαν να απαντήσουν οι παίκτες προκαλεί γέλιο αλλά και προβληματισμό…

Αυτό που είδαμε στο Ρουκ Ζουκ είναι τόσο εξωπραγματικό που στην αρχή δεν πιστεύαμε στα μάτια μας!

Η ομάδα Laa-λησαντες είχε φτάσει στο τελικό του Ρουκ Ζουκ και στην τελευταία ερώτηση του παιχνιδιού ή οποία έμελλε να αποκαλύψει την έλλειψη γνώσεων της ομάδας και μεγάλης μερίδας νέων ανθρώπων που έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν σχετικά με την πολιτική ζωή της χώρας!

Η ερώτηση ήταν τόσο απλή που ακόμη και η Ζέτα Μακρυπούλια δεν μπορούσε να κρύψει την έκπληξή της απο την δύσκολη θέση στην οποία βρέθηκε η παίκτρια!

Η παίκτρια του Ρουκ Ζουκ κλήθηκε να αναφέρει πέντε ονόματα προέδρων της Ελληνικής Δημοκρατίας με την ίδια να αντιδρά αμήχανα και αρχικά να φτιάχνει το μαλλί της , να μονολογεί «ναι...» και δίνει ως πρώτη απάντηση το όνομα «Αλέξης Τσίπρας»!

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:



«Δηλαδή τώρα για πρώτη φορά έχουμε γυναίκα, αν έχεις ακούσει, αν έχεις πάρει χαμπάρι» έσπευσε να συμπληρώσει η Ζέτα Μακρυπούλια με την παίκτρια να κουνάει αρνητικά το κεφάλι της και να απαντάει «όχι»

Η Ζέτα προσπάθησε να βοηθήσει την παίκτρια του Ρουκ Ζουκ με την επαγωγική μέθοδο και εκεί το γέλιο βγαίνει πηγαίο!
Δείτε στο video που ακολουθεί τόσο τις προσπάθειες της Ζέτας να κάνει την παίκτρια να μαντέψει κάποια ονόματα όσο και τις απαντήσεις των άλλων παικτών της ομάδας που προκαλούν γέλιο και προβληματισμό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved