Στέλιος Μάινας: «Ο κόσμος ρουφάει την πρώτη ελπίδα που του δίνεις»
Media

Στέλιος Μάινας: «Ο κόσμος ρουφάει την πρώτη ελπίδα που του δίνεις»

«Η ζωή μας εδώ δεν έχει κάτι το συγκλονιστικό, αλλά, επειδή είχα συνηθίσει στην Αθήνα, η ζωή στη φύση δημιουργεί αμέσως άλλη ποιότητα ζωής» εξήγησε σε συνέντευξή του στον Γιώργο Λιάγκα ο Στέλιος Μάινας, που εδώ και αρκετούς μήνες μένει στην Κρήτη για τα γυρίσματα της πολυσυζητημένης σειράς «Το Νησί».


«Το πρώτο επεισόδιο ήθελα να το δω μόνος μου γιατί είχα αγωνία» είπε αργότερα ο 53χρονος ηθοποιός. «Δεν βλέπω υλικό όταν γίνεται το γύρισμα, οπότε έχω μεγάλη αγωνία. Πάντως, μετά το δεύτερο επεισόδιο, που είναι πιο χαλαρά τα πράγματα, μου αρέσει να έχω και φίλους μου μαζί να το βλέπουμε». Όσο για την τεράστια επιτυχία που σημειώνει η σειρά στους πίνακες τηλεθέασης: «Είναι ασύλληπτη, επιστημονικής φαντασίας, η ανταπόκριση του κόσμου.... Αλλά αυτό κάτι σημαίνει. Ότι ο κόσμος μπούχτισε, δεν αντέχει άλλο και μόλις δει την ποιότητα φωνάζει, αδημονεί να την εισπράξει. Ο κόσμος γενικότερα ζητά μια ελπίδα στη ζωή του. Μετά από αυτά τα οικονομικά μέτρα και όλη αυτή την πίεση, την πρώτη ελπίδα που του δίνεις, τη ρουφάει».
«Τα καλά τα πράγματα πρέπει να τα προστατεύεις γιατί όλοι θέλουν να πάρουν ένα κομματάκι αυτής της επιτυχίας», ο Στέλιος Μάινας παραδέχτηκε: «Είμαι τυχερός το ομολογώ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved