Ελένη Κρίτα: Θα ξαναδούμε το «Παρα πέντε» - Η δημοφιλής ηθοποιός απαντά
Media

Ελένη Κρίτα: Θα ξαναδούμε το «Παρα πέντε» - Η δημοφιλής ηθοποιός απαντά

Ο ρόλος της Ελένης Κρίτα στο «Παρα πέντε» ξεχώρισε κι έγινε μια από τις πιο αγαπητές... ξινές της μικρής οθόνης.

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη και μίλησεε για τις δύσκολες στιγμές του εποαγγέλματός της, για τη σημασία που παίζει το θέατρο στη ζωή της, αλλά και για τη δημοφιλή σειρά του mega.

Βρεθήκατε ποτέ εγκλωβισμένη σε «πρέπει» και «μη»; ,

Φυσικά, γιατί μεγάλωσα σε μια οικογένεια με όλα αυτά τα αστικά «καθωσπρέπει», δηλαδή ότι πρέπει να σπουδάσω και να γίνω επιστήμων, ότι οι άνθρωποι που ασχολούνται με την Τέχνη δεν είναι τόσο αξιοπρεπείς και τι επιλογές πρέπει να κάνω στην προσωπική μου ζωή. Ευτυχώς, παρόλο που δεν μου φαίνεται πολύ, ήμουν αρκετά επαναστατικός τύπος μέσα μου. Έκανα αυτό που ήθελα και στα προσωπικά μου και στα επαγγελματικά μου.

Υπήρξε στιγμή που να μετανιώσατε για την επαγγελματική επιλογή σας;

Δεν μετάνιωσα που επέλεξα να κάνω αυτή τη δουλειά, αλλά υπήρξαν πολλές φορές που σκέφτηκα μήπως πρέπει να την αφήσω και να κάνω κάτι άλλο. Οταν βρισκόμουν σε μια περίοδο που, για κάποιους μήνες, δεν μπορούσα να βρω δουλειά, σκεφτόμουν εναλλακτικές.

Τι σημαίνει για εσάς θέατρο;

Για εμένα το θέατρο είναι τρόπος ζωής, το μέσο που με βοήθησε να ανακαλύψω πάρα πολλά πράγματα για τον εαυτό μου αλλά και να τον αγαπήσω. Επίσης, ήταν η ψυχοθεραπεία μου και η παρηγοριά μου σε κάποιες πάρα πολύ δύσκολες στιγμές. Είμαι πάρα πολύ τυχερή που κατάφερα να το κάνω 35 χρόνια.

Με αφορμή την επαναλειτουργία του ΜΕGΑ αλλά και μια συ­νάντηση των πέντε βασικών μελών του «Παρά 5», άρχισε μια φημολογία ότι ίσως δούμε νέο κύκλο επεισοδίων...

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω κάτι, αλλά δεν το πολυπιστεύω... Βέβαια, ο Γιώργος (σ.σ.: Καπουτζίδης) μπορεί πάντα να σε ξαφνιά­σει... Αυτή την απάντηση μόνο ο ίδιος μπορεί να τη δώσει.

Aπό το «Παρά πέντε»

Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σας σχέδια;

Τηλεοπτικά δεν έχω ακόμα κάτι, αλλά θεατρικά έχω συζητήσει -και ελπίζω να γίνει- μια καλοκαιρινή περιοδεία με αγαπημένους συναδέλφους. Ακόμα, όμως, δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω, γιατί δεν ξέρουμε τι θα γίνει με την κατάσταση που επικρατεί λόγω του κορονοϊού.

Πηγή: Μy tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved