Αποκλειστικό: Νίκος Κοκλώνης: «Αν η κατάσταση γίνει χειρότερη δεν θα βγάλω το J2US πάλι στον αέρα»
Media

Αποκλειστικό: Νίκος Κοκλώνης: «Αν η κατάσταση γίνει χειρότερη δεν θα βγάλω το J2US πάλι στον αέρα»

Ο Νίκος Κοκλώνης αναγκάστηκε να διακόψει την παρουσίαση του «Just the two of us», αφού η πανδημία του κορονοϊού ώθησε εκείνον και το Open beyond σε αυτήν την απόφαση.

Ο δημοφιλής παρουσιαστής, στην συζήτηση που κάναμε, μίλησε με ειλικρίνεια για το πώς βιώνει την τρέχουσα κατάσταση, υπογραμμίζοντας ότι οφείλουμε να δείξουμε υπευθυνότητα. Μάλιστα, έδειχνε ένας άνθρωπος που έχει αντιληφθεί πλήρως τη σοβαρότητα του θέματος κι αυτό είναι κάτι σημανικό αν μη τι άλλο.

«Δεν έχω συνηθίσει να μέσω στο σπίτι, γιατί ταξιδεύω συνέχεια ή κάνω γυρίσματα, οπότε το σπίτι μου δεν το είχα δει τα τελευταία 6-7 χρόνια σχεδόν. Δεν υπήρξε συνεχόμενη μέρα που να βρίσκομαι στο σπίτι. Οπότε, τώρα είναι τελείως περίεργο το συναίσθημα που βιώνω. Αυτή τη στιγμή, όμως, παρόλο που θέλω να βγω, όλοι μας πρέπει να δείξουμε την υπευθυνότητά μας και νομίζω ότι η ατομική ευθύνη πρέπει να ξεπεράσει τη ευθύνη της πολιτείας που εμπράκτως έδειξε ότι κάνει πολλά. Σαφώς είναι πολύ βαρύ το να κάθεσαι σε ένα σπίτι, αλλά σίγουρα είναι καλύτερο από το να πεθάνουν χιλιάδες άνθρωποι εξ’ αιτίας σου».

Η αλήθεια είναι ότι η απαγόρευση της άσκοπης μετακίνησης μας ωθεί να παραμένουμε στο σπίτι, κι έτσι εκείνος μας ανέφερε τι κάνει για να περνά ευχάριστα τον χρόνο του, προτείνοντάς μας δημιουργικούς τρόπους.

«Εγώ μαγειρεύω, κάνω γυμναστική, σκέφτομαι νέα τηλεοπτικά προγράμματα για του χρόνου και για όταν τελειώσει όλο αυτό. Μιλάω με όλα τα παιδιά που συμμετέχουν στο Just the two of us, όπου συνεχίζουν να κάνουν μαθήματα ορθοφωνίας μέσω skype. Κάνω live στο Instagram κάθε μέρα στις 21.00 και κάπως έτσι περνάει η ώρα. Έρχεται το βράδυ, κοιμόμαστε, και μετά το πρωί ξανά η ίδια ρουτίνα. Λαμβάνω μηνύματα για να δίνω ιδέες σε ανθρώπους πώς να περνούν τον χρόνο τους, αλλά και για την ενότητα που κάνω με τις ερωτικές συμβουλές. Ακόη, αν και η συγκυρία είναι δύσκολη, υπάρχουν επενδυτικές ευκαιρίες. Αν δεις διαφορετικά το όλο πρόγραμμα και διαβάσεις οικονομικά, μπορείς να γίνεις καλύτεροw σε κάτι».

Παράλληλα, ο παρουσιαστής του J2US αποσαφήνισε και τους λόγους για τους οποίους σταμάτησε η εκπομπή.

«Το Just the two of us σταμάτησε για προληπτικούς λόγους. Ευτυχώς δεν είχαμε κάποιο κρούσμα. Και θα σου πω και την αλήθεια. Για να μπορέσουμε να κρατήσουμε τον μηχανισμό σε λειτουργία προγραμματίζουμε γυρίσματα, τα οποία ακυρώνουμε μέχρι στιγμής. Αν όλα πάνε καλά την Τρίτη του Πάσχα θα μπορούμε να γράψουμε. Σε αυτήν την εκπομπή δουλεύουν 160 άτομα. Ζουν 160 οικογένειες».

Ωστόσο, ο δημοφιλής παρουσιαστής δεν δίστασε να εξομολογηθεί, ότι για να ξαναβγεί το τραγουδιστικό show on air υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις

«Αν δω ότι οι νεκροί ανεβαίνουν, η κατάσταση στη χώρα γίνεται χειρότερη και η καλοκαιρινή σεζόν χάνεται, φυσικά και δεν θα βγάλω το Just the two of us πάλι φέτος. Φυσικά και δεν μπορείς να χαίρεσαι και να βγάζει τόσο μεγάλα ψυχαγωγικά προγράμματα, όπως και το YFSF ή το MasterChef, σε μια εποχή που η χώρα ζει ένα δράμα ή θα ζει ένα δράμα. Ελπίζω, όμως, ότι με τους περιοριστικούς όρους που έβαλε η κυβέρνηση δεν θα φτάσουμε σε αυτό το σημείο».

Παρακολουθεί σημαντικά την επικαιρότητα και τις εξελίξεις, και για το τέλος μας εξήγησε τους λόγους για τους οποίους οφείλουμε να «Μένουμε Σπίτι».

«Ο Έλληνας είναι ένας μεσογειακό λαός, όπως οι Ιταλοί κι οι Ισπανοί. Δεν είναι τυχαίο ότι εκεί έχουν πολλά κρούσματα, γιατί η κουλτούρα μας και το DNA μας είναι διαφορετικό από χώρες όπως η Αγγλία ή η Γερμανία. Εμείς θα αγκαλιαστούμε, θα φιληθούμε και θα βγούμε γιατί μας το επιτρέπει το κλίμα μας. Για να σώσουμε, όμως τους ηλικιωμένους μας και να προλάβουμε τα χειρότερα πρέπει να μείνουμε σπίτι. Και για να σώσουμε και τους εαυτούς μας βέβαια, γιατί δεν μας λέει κανείς ότι αν είσαι π.χ 30 χρόνων δεν θα δημιουργήσεις ίσως μια ανεπανόρθωτη βλάβη στους πνεύμονές σου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved