Μπέσσυ Μάλφα-Νίκη Σκιαδαρέση: Μαμά και κόρη μιλούν πρώτη φορά για την τηλεοπτική συνεργασία τους
Media

Μπέσσυ Μάλφα-Νίκη Σκιαδαρέση: Μαμά και κόρη μιλούν πρώτη φορά για την τηλεοπτική συνεργασία τους

Η Μπέσσυ Μάλφα μιλάει για τη συνεργασία με την κόρη της Νίκη Σκιδαρέση στη σειρά Αν ήμουν πλούσιος

Μαμά και κόρη διατηρούν μία άψογη σχέση η οποία βέβαια είναι ακριβώς ίδια και στα πλατό γυρισμάτων. Η ηθοποιός μίλησε με μεγάλο καμάρι για αυτή τη συνεργασία... Δείτε τι είπε...

- Πώς είναι να παίζετε μαζί με την κόρη σας στη σειρά;

«Είναι κάτι εντελώς φυσιολογικό, ούτε νιώθω καμιά τρομερή έκπληξη. Τους κάνω θεατρική αγωγή από 12 χρόνων. Δίδασκα στον "Κωστέα-Γείτονα", τις είχα μαθήτριες στο θέατρο. Το σπίτι γενικά είναι των τεχνών, με μια ευρύτερη έννοια. Η συγκίνηση είναι τώρα, στο εξώφυλ­λο, γιατί στο σίριαλ συναντιόμαστε ελάχιστα. Δεν μπορώ να σας πω ό­τι νιώθω κάτι τρομακτικά ιδιαίτερο, την ίδια συγκίνηση νιώθω και για τα άλλα παιδιά που κάνουν τη θετή μου κόρη και γιο, για όποιον είναι νέος και έχει όνειρα και ακουμπάει την ψυχούλα του πάνω μου. Τους νιώθω παιδιά μου».

- Πώς είναι ως συνάδελφος η Νί­κη;

«Εξαιρετική επαγγελματίας, ψάχνει τα πράγματα πολύ, πρώτο, δεύτερο επίπεδο, είναι αρκετά ανήσυχη καλλιτεχνικά. Είναι ένα παιδί που δεν αφήνεται. Θα ρισκάρει, θα ψά­ξει, θα δοκιμαστεί».

- Πού βρίσκεται ο ρόλος σας;

«Η Μόνικα είναι μια πολύ σκληρή γυναίκα, τυχοδιώκτρια. Νομίζει ότι κάτι είναι. Όμως, μέσα από αυτήν τη σκληρότητα νοιάζεται τους γύρω της. Αυτό δεν τη σταματάει από το να κάνει και επικίνδυνα πράγμα­τα εις βάρος των άλλων. Πράγμα που με σοκάρει πολλές φορές, αλλά πάντα οι συγγραφείς στο τέ­λος μου φέρνουν τη λύση, η οποία είναι προς όφελος γενικότερο και όχι μόνο δικό της, προσωπικό».

- Σας σοκάρει γιατί είναι τελείως κόντρα σε εσάς;

«Κόντρα στην εξέλιξη του ανθρώπι­νου είδους, θα έλεγα, σε αυτό που ελπίζουμε όλοι. Για μένα δεν ξέρω, μπορεί να μην είναι κόντρα. Είμαι και εγώ ένας άνθρωπος που έχω τους δαίμονές μου, αλλά θα ήθελα πολύ να εξελιχθώ».

- Πώς είναι η συνεργασία σας στη σειρά;

«Έχω ένα συνεργείο που με κά­νει να αισθάνομαι πολύ ασφαλής. Είμαι με το σκηνοθέτη Αντώνη Σωτηρόπουλο, το βοηθό Κώστα Βούλγαρη, υπό την παραγωγή της Μαίρης Μουστάκη. Ένα συνεργείο που μπορώ να είμαι ο εαυτός μου και να ψάχνω το ρόλο προς όλες τις μεριές, είτε τραβώντας τον στα άκρα ή τις λεπτές αποχρώσεις του. Είναι μια μαγεία το συνεργείο που δουλεύω φέτος. Η δουλειά που γίνεται είναι με πολλή αγάπη και λεπτομέρεια».

- Η μυθοπλασία φέτος έχει την τιμητική της...

«Δεν μπορεί να υπάρξει αγορά χωρίς προϊόν, η μυθοπλασία είναι ένα είδος που συγκινεί τον Έλληνα και τον κινεί ταυτόχρονα. Χρειαζόμαστε την εικόνα για να προχω­ρήσουμε, να ψυχαγωγηθούμε, να σκεφτούμε».

- Όταν έχετε λίνο χρόνο, τι κάνε­τε;

«Μαγειρεύω, φροντίζω το σπίτι και θέλω να κάνω ταξίδια. Και όταν έχω λίγο παραπάνω χρόνο, βλέπω κάποιες σειρές που μου αρέσουν. Φέτος έχω ταράξει τα κορεατικά! Μου αρέσει πολύ το κορεατικό σινεμά. Έχουν μια κουλτούρα που μου αρέσει πάρα πολύ, μίνιμαλ υποκριτικά. Αλλά βλέπω και ευρω­παϊκό, με τους Εγγλέζους έχω μια μανία».

- Τι θέλετε για το μέλλον;

«Θέλω να συνεχίσω να είμαι δυ­νατή όπως είμαι, να έχω την υγειά μου. Χαίρομαι πολύ που τα παιδιά είναι στη δουλειά, παρόλο που είχα κάποιους ενδοιασμούς όταν το ανακοίνωσαν, γιατί είναι και δύο. Η Όλγα είναι στη "Δασκάλα με τα χρυσά μάτια" και η Νίκη στο σίριαλ και κάνει και παιδικό με τον Νίκο Λημνιό. Χαίρομαι που έχω δύο ακόμα στο σπίτι και είμαστε τέσσερις. Έχει ξεφύγει μόνο ο μικρός, μας μιλάει μόνο για φυσική και χημεία, τέτοια πράγματα. Γιατί είμαστε καλά με τα λίγα που έχουμε, τα οποία είναι πολλά, πιστέψτε με. Όλοι έχουμε πολλά, αρκεί να τα βλέπουμε».

Πηγή: Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved