Νίκη Σκιαδαρέση: Η συνεργασία με τη μητέρα της Μπέσσυ Μάλφα στο «Αν ήμουν πλούσιος» και η σχέση τους
Media

Νίκη Σκιαδαρέση: Η συνεργασία με τη μητέρα της Μπέσσυ Μάλφα στο «Αν ήμουν πλούσιος» και η σχέση τους

H Νίκη Σκιαδαρέση φέτος συνεργάζεται για πρώτη φορά με τη μητέρα της Μπέσυ Μάλφα στη σειρά Αν ήμουν πλούσιος και μιλάει γι' αυτή την τηλεοπτική συνύπαρξή τους. 

Η νεαρή ηθοποιός η οποία ακολουθεί με επιτυχία τα χνάρια των γονιών της, μιλάει με αγάπη γι' αυτό που κάνει αλλά και για τη μητέρα της ως συνεργάτη της. Διαβάστε παρακάτω τι αποκάλυψε σε συνέντευξή της...

Είναι η πρώτη φορά που παίζετε σε τηλεοπτική σειρά; Πώς είναι η εμπειρία;

«Τελείωσα τη σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη πριν από δύο χρόνια. Είναι η πρώτη μου δουλειά. Στην αρχή ήμουν πολύ μαγκωμένη, αλλά έχω πάρα πολύ καλούς συναδέλφους που με νοιάζο­νται και με κάνουν να νιώθω πολύ άνετα.

Ειδικά η οικογέ­νειά μου είναι πολύ υποστηρικτική. Στην αρχή ήταν λίγο δύσκολο, αλλά πιστεύω ότι επειδή είναι καθημερινό και υπάρχει η τριβή, αναγκαστικά ξεκλειδώνεις».

- Πώς είναι να είστε με τη μη­τέρα σας;

«Δεν το έχω πάρει χαμπάρι, για­τί δεν συναντιόμαστε πολύ συ­χνά μέσα στη σειρά! Δυο-τρεις φορές έχουμε κάνει μαζί σκηνή, αλλά βγαίνει πολύ ομαλά, ομο­λογώ».

- Και τα δύο κορίτσια ακολου­θήσατε τα χνάρια των δικών σας. Έγινε αβίαστα;

Δεν μας πίεσαν ποτέ, άλλα από μικρές οι ασχολίες μας ήταν μπαλέτο - χορός- τραγούδι-ζωγραφική- θέατρο. Είναι κάτι που τα συνδυάζει όλα αυτά. Οπό­τε φυσιολογικά στραφήκαμε προς αυτό».

Έχετε κάνει θέατρο;

«Ναι, έχω κάνει κάποιες παραστάσεις, το αγαπάω πολύ το θέατρο. Μου αρέσει η τριβή με το καθημε­ρινό, γιατί κάνεις συνέχεια κάτι διαφορετικό. Αλλά στο θέατρο αισθά­νομαι πιο άνετα, έχεις προβάρει καιρό αυτό που κάνεις και μπορείς να αυτοσχεδιάσεις στα μικρά.

Ε­δώ αυτοσχεδιάζουμε στα μεγάλα, δεν έχουμε χρόνο να βρούμε τις λεπτομέρειες. Αισθάνομαι άνετα και με τα δύο. Με την τηλεόραση το δουλεύω ακόμα, προσπαθώ να αφήνω το ένστικτο να λειτουργεί, που είναι τρομερός οδηγός για τον ηθοποιό».

- Ελεύθερος χρόνος;

«Μου αρέσει να διαβάζω, να τρα­γουδάω -βάζω καραόκε και τραγουδάω, πράγμα που κάνει το μικρό μου αδελφό να τρέχει να κρυφτεί! Να βγαίνω με φίλους, να γράφω, να πηγαίνω θέατρο με τον μπαμπά μου κυρίως. Και να περ­νάω χρόνο με την αδελφή μου, που είμαστε κολλητές. Είναι το είδωλο μου! Και αν τη ρωτήσετε, θα πει ότι εγώ είμαι το δικό της, οπότε αυτό που κάνουμε είναι κομπλιμέντα η μία στην άλλη για να περνάμε κα­λά».

- Για το μέλλον;

«Δεν ξέρω τι θα κάνω, μου αρέσει πολύ αυτό το επάγγελμα αλλά θέλω και να δοκιμαστώ στη σκη­νοθεσία, βέβαια είναι πολύ νωρίς ακόμα. Τώρα, όνειρο; Να παίξω σε παραγωγές τύπου Netflix».

Πηγή: Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved