Μιχάλης Μαρίνος: «Τα ριάλιτι και τα διάφορα σόου ή παιχνίδια είναι προϊόντα μιας χρήσης» (photos)
Media

Μιχάλης Μαρίνος: «Τα ριάλιτι και τα διάφορα σόου ή παιχνίδια είναι προϊόντα μιας χρήσης» (photos)

Ο Μιχάλης Μαρίνος ο οποίος έχει ενεργό δράση στην ελληνική τηλεόραση τα τελευταία χρόνια γυρνάει τον χρόνο πίσω και μιλάει για το Παρά Πέντε αλλά και για τη σημερινή κατάσταση στη μικρή οθόνη. 

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής μουσικής εκπομπής στην κρατική τηλεόραση μίλησε σε συνέντευξή του για τα συναισθήματα που τον πλημμύρισαν όταν επέστρεψε πρόσφατα τηλεοπτικά η σειρά "Στο παρά πέντε" μέσα από την οποία αναδείχθηκε. Δείτε τι είπε...

- ΜΕGA ξανά, και ο Αλέξης ξανά προς τη δόξα τραβά;

«Την πρώτη ημέρα που ξεκί­νησε το ΜΕGΑ και άρχισαν οι τίτλοι της σειράς "Στο παρά πέ­ντε", συγκινήθηκα πάρα πολύ, παρότι τη σειρά μπορούσες να τη δεις στο διαδίκτυο. Τελικά η τηλεόραση έχει μια ιδιαίτερη μαγεία. Καλά τα social και το διαδίκτυο, αλλά η μαγεία της τη­λεόρασης είναι πολύ ξεχωριστή».

- Ξεχωριστή και η σειρά; Κλασι­κή σαν ελληνική ταινία;

«Ακριβώς. Σε αυτή τη σειρά υπήρ­χε η μαγεία του κόσμου που δημιούργησε ο Γιώργος Καπουτζίδης. Όχι μόνο με το χιούμορ, αλλά με τις ιδέες του, τα θέματα που ήθελε να θίξει. Άγγιξε με το λόγο του πολύ σοβαρά θέματα με ένα γλυ­κό και ανάλαφρο τρόπο, που αντιλαμβάνονται οι πάντες.

Ακόμη και τα μικρά παιδιά, που είναι άγραφοι χάρτες. Δημιουργήθηκε μια πολύ δυνατή ομάδα συνεργατών που με αγάπη υπηρετούσαν αυτή τη δου­λειά. Αυτό είναι πολύ ξεχωριστό και το βρίσκεις εύκολα».

- Ήταν σύμπτωση ο ρόλος οικονομικού διευθυντή στο «Παρά πέντε»;

«Αρχικά συγκυριακό. Στη συνέ­χεια, ο Γιώργος Καπουτζίδης -που είμαστε φίλοι και συμμαθητές στη σχολή- προσάρμοσε το ρόλο πάνω σε κάποια δικά μου στοιχεία. Είναι λίγο από όλα».

- Πώς αποτιμάτε τη χρυσή εποχή της ΤV και ποιες είναι οι προσδο­κίες σας;

«Έζησα ίσως τον απόηχο της χρυ­σής επο­χής της τηλεόρασης. Είμαι τυχερός που είχα αυτή τη μικρή γεύση. Η μυθοπλασία, απ' ό,τι φάνηκε και πριν κλείσει το ΜΕGΑ αλλά και τώρα, είναι οπλοστάσιο για τα κανάλια.

Όποιος επενδύει στη μυθοπλασία μπορεί να κρατήσει τον κόσμο με καλές δουλειές, δημιουργώντας ένα καλό προφίλ. Τα ριάλιτι και τα διάφορα σόου ή παιχνίδια δεν μπορούν να επαναληφθούν μετά από δέκα ή είκοσι χρόνια. Είναι προϊόντα μιας χρήσης».

Πηγή: Tηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved