Άγριες Μέλισσες: Θα γίνει χαμός! Ο έρωτας που θα αναστατώσει το Διαφάνι (Photos)
Media

Άγριες Μέλισσες: Θα γίνει χαμός! Ο έρωτας που θα αναστατώσει το Διαφάνι (Photos)

Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη έχει αποφασίσει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Κυπραίο και οι δυο τους απολαμβάνουν τη σχέση τους. 

Προσπαθεί παράλληλα να κρατήσει τις ισορροπίες ανάμεσα στις αδελφές της, χωρίς να μάθει ο Θωμάς το παραμικρό, εκείνος όμως έχει ήδη υποψιαστεί ότι κάτι συμβαίνει.

Την ίδια ώρα ο Λάμπρος προσπαθεί να πείσει τη Θεοδοσία να δεχτεί το διαζύγιο και να ακολουθήσει καθένας το δρόμο του, εκείνη ωστόσο αρνείται πεισματικά.

Η υπομονή του εξαντλείται και αποφασίζει να προχωρήσει με το διαζύγιο παρά τις αντιρρήσεις της. Την ίδια ώρα, ένας νεαρός υφασματέμπορος δείχνει το ενδιαφέρον του για τη Δρόσω, εκπλήσσοντας τη Ρίζω η οποία το βλέπει ως μια καλή λύση στο αδιέξοδο της Δρόσως.

Ίσως όμως αυτή η εξέλιξη να φέρει νέα προβλήματα... Ο Νικηφόρος προχωράει με γρήγορους ρυθμούς τα σχέδιά του για να εκδικηθεί τον πατέρα του.

Με σύμμαχό του την Ασημίνα αποφασίζει να συναντήσει κρυφά τον καθηγητή Θεοτόκη, πολέμιο της απαλλοτρίωσης.

Η συνάντησή τους ωστόσο είναι άκαρπη, καθώς δεν καταφέρνει να τον κάνει σύμμαχο. Η συνολική του στάση όμως φαίνεται πως τον αποκαθιστά στα μάτια της γυναίκας του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved