Άγριες Μέλισσες: Το σκίτσο που πέφτει στα χέρια του Νέστορα φέρνει τη μεγάλη αποκάλυψη (photos)
Media

Άγριες Μέλισσες: Το σκίτσο που πέφτει στα χέρια του Νέστορα φέρνει τη μεγάλη αποκάλυψη (photos)

Άγριες Μέλισσες: Με την πλάτη στον τοίχο μετά την απόφαση του Μιλτιάδη να την «ξεσκεπάσει», η Μυρσίνη βρίσκεται σε πολύ δύ­σκολη θέση.

Έξαλλος, ο Δούκας της ζητά έμπρακτες αποδείξεις, προκειμένου να πιστέψει πως όλα αυτά τα χρόνια τού ήταν πιστή. Θα είναι πολύ δύσκολο να κερδίσει και πάλι την εμπι­στοσύνη του.

Ο Νέστορας, από την άλλη, δείχνει πολύ προβλη­ματισμένος με το σκίτσο ενός εκ των προδοτών της Κατοχής. Αρχίζει να το ψάχνει διεξοδικά και οι χειρότεροί του φόβοι επιβεβαιώνονται...

Την ίδια ώρα, ο Προύσαλης ετοιμάζεται να φυγαδεύσει τη Βασούλα στα Γιάννενα, ενώ ο Λιας, για να μην ανοίξει το στόμα του, ζητά από τον Δούκα... τη δολοφονία της γυναίκας του.

Το θέμα είναι αν ο Δούκας θα δεχτεί να λερώσει για ακόμα μια φορά τα χέρια του. Σύντομα η Βασού­λα εξαφανίζεται μυστηριωδώς από το σπίτι του Προύσαλη, προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους του χω­ριού, οι οποίοι αρχίζουν να την ψάχνουν παντού.

Ο Κλεομένης αποκαλύ­πτει στον Δημητράκη ένα καλά κρυμμένο μυστικό από το παρελθόν του. Η Ασημίνα δέχεται να βοηθήσει τον Νικηφόρο στην προσπάθειά του να εκδικηθεί τον πατέρα του και αποφασίζουν να συναντήσουν κρυφά τον Θεοτόκη, έναν καθηγητή πολέμιο της απαλλοτρίωσης, ο οποίος εναντιώνεται στον Δούκα.

Ο Προύσαλης συλλαμβάνει και ανακρίνει τον Μελέτη για τη Βασούλα, καθώς η αγωνία του έχει χτυπήσει «κόκκινο». Την ίδια στιγμή, η Πηνελόπη βρίσκεται τυ­χαία μπροστά σε έναν καβγά και ακούει τον Μελέτη να αμφισβητεί τον ανδρισμό του Κλεομένη. Και ενώ όλοι βοηθούν στην έρευνα για τη Βασούλα, ο Δούκας παίζει το τελευταίο του χαρτί...

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved