Elif: Ο Σελίμ σώζει μια κοπέλα με το ταξί (Photos & Video)
Media

Elif: Ο Σελίμ σώζει μια κοπέλα με το ταξί (Photos & Video)

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη σειρά, Elif

Ο Σελίμ συνηθίζει σιγά-σιγά τη νέα του δουλειά. Στο σπίτι χαλάει το πλυντήριο ρούχων αλλά ο Γιουσούφ δίνει και σε αυτό το πρόβλημα λύση.

Η Ασούμαν κλειδώνει την Ίντζι στην αποθήκη αλλά εκείνη βρίσκει τρόπο να βγει έξω και να μπει στο σπίτι. Πηγαίνει στο δωμάτιο της Αρζού και ανακατεύει τα πράγματά της.

Η Αρζού λείπει από το σπίτι και ο Ουμίτ αναρωτιέται που βρίσκεται. Όταν επιστρέφει του λέει πως γράφτηκε στο κολυμβητήριο. Ο Ουμίτ είναι σίγουρος πως κάτι καινούριο σχεδιάζει. Η Αρζού βλέπει την Ιντίζ ντυμένη με τα ρούχα της και γίνεται έξαλλη, ενώ ο Ουμίτ προσπαθεί να προστατέψει το κοριτσάκι.

Tι θα δούμε στη σειρά;

Ο Σελίμ παίρνει μια κοπέλα στο ταξί, την οποία κυνηγάει ένας άντρας που θέλει να την χτυπήσει. Ο Σελίμ σώζει την κοπέλα αλλά ο άντρας τον απειλεί με μαχαίρι. Οι δύο άντρες τσακώνονται και ο Σελίμ τον εξουδετερώνει.

Η κοπέλα λέει στον Σελίμ πως δουλεύει σε ένα club και δείχνει εντυπωσιασμένη από τη γενναιότητα και την ευγένεια του Σελίμ. Του ζητάει να έρθει να την πάρει από το μαγαζί και το επόμενη βράδυ.

Η Αρζού ζητάει από τη Φεραγιέ, τη λογίστρια του Τζεβαχίρ να συναντηθούν και της ζητάει να πείσει το αφεντικό της να συνεργαστούν. Η Φεραγιέ της λέει πως αυτή είναι μια δύσκολη αποστολή αλλά η Αρζού την πληρώνει καλά και η Φεραγιέ δέχεται την πρότασή της.

Η Αρζού θέλει να γίνει ιδιοκτήτρια του μέρους όπου δουλεύει η Μελέκ. Θέλει η Μελέκ να υποφέρει και άλλο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved