Αυτή είναι η ταινία που είχε «προβλέψει» τον κορονοϊό (photos-video)
Media

Αυτή είναι η ταινία που είχε «προβλέψει» τον κορονοϊό (photos-video)

Κι όμως μια sci fi ταινία που κυκλοφόρησε το 2011 είναι πιο επίκαιρη από ποτέ.

Το «Conatgion» με την Gwyneth Paltrow, τον Matt Damon κα τον Jude Law έχει ως θέμα μια πανδημία με πολλές απώλειες και ένα παγκόσμιο ντόμινο.

Story

Μια θανατηφόρα ασθένεια ξεσπά και μια ομάδα γιατρών από όλο τον κόσμο καλείται από το Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών για να αντιμετωπίσει την απειλή. Η ταινία καταγράφει την εξάπλωση του ιού, τις προσπάθειες γιατρών ερευνητών να τον αναγνωρίσουν και να τον περιορίσουν, το χαμό που προκαλεί στην ανθρωπότητα και την αντίδραση αυτής μπροστά σε μια πανδημία. Τελικά, η ανακάλυψη του εμβολίου σταματά την εξάπλωση που άλλαξε για πάντα τον κόσμο.

Η περιγραφή της ταινίας θα λέγαμε ότι μοιάζει με το φαινόμενο «κορονοϊός», ενώ όσοι την έχουν παρακολουθήσει σίγουρα έχουν φρικάρει λίγο. Μάλιστα η New York Post την έχει χαρακτηρίσει «προφητική». Ο ιός που εξαπλώνεται στον κόσμο –στο story της ταινίας- ξεκινάει πάλι από την Κίνα και τον Χονγκ Κονγκ.

Δείτε στιγμιότυπα στις παρακάτω εικόνες…

Δείτε το τρέιλερ και απόψε το βράδυ ίσως βρείτε πώς θα εξελιχθεί το movie night σας ή μπορείτε να περιμένετε μέχρι την Παρασκευή στις 12 το βράδυ (27/3/2020), όπου θα προβληθεί από τη συχνότητα του star channel...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved