Ελένη Καρακάση στο gossip-tv: To μεγάλο spoiler για τις Άγριες Μέλισσες και η συγκινητική στιγμή
Media

Ελένη Καρακάση στο gossip-tv: To μεγάλο spoiler για τις Άγριες Μέλισσες και η συγκινητική στιγμή

Με το πιο γλυκό και το πιο αισιόδοξο χαμόγελο της η τηλεοπτική Ρίζω ή όπως όλοι την γνωρίζουμε, η Ελένη Καρακάση το μεσημέρι της 25ης Μαρτίου έκανε το πρώτο insta live στο gossip-tv από το σπίτι της.

Η Ελένη Καρακάση μένει σπίτι, φροντίζει να τηρεί ευλαβικά όλα τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού και μοιράστηκε μαζί μας τα νέα δεδομένα της καθημερινότητας της.

Μίλησε για το πώς διαχειρίζεται την πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση, πώς περνά το χρόνο της μέσα στο σπίτι της ενώ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στη μεγάλη επιτυχία που σημειώνει η σειρά Άγριες Μέλισσες, στην οποία ερμηνεύει τη Ρίζω.

Κλείνοντας η Ελένη Καρακάση μας συγκίνησε τραγουδώντας Live Μίκη Θεοδωράκη, θέλοντας έτσι να περάσει το δικό της αισιόδοξο μήνυμα για τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε.

«Οι μόνες διαδρομές που κάνω είναι στη μαμά μου που μένει κοντά και τη βόλτα που κάνω με το σκύλο της. Είναι μια καινούργια πραγματικότητα, όχι εύκολη, ειδικά για μένα που είχα πολύ καιρό να το κάνω αυτό»


Πώς ένιωσε όταν της ανακοινώθηκε πως τα γυρίσματα σταματούν λόγω κορονοϊού;
«Πάντα υπήρχε σε όλους μας η φοβία, αφού έπρεπε να κρατάμε τις αποστάσεις. Μέχρι που σταματήσαμε δεν μπορούσαμε να κρατάμε τις αποστάσεις. Δεν φοβάμαι για μένα αλλά πιο πολύ για τη μαμά μου, να μην της μεταφέρω τον ιό. Η απόφαση του να σταματήσουμε, ήταν λογική και αναμενόμενη αλλά δεν αφήνω το φόβο να γίνει υστερία»


Η Ρίζω δε δίστασε μάλιστα να μας δώσει κι ένα spoiler δυνατό. Τι είπε για τη φήμη που κυκλοφορεί ότι θα γίνει τηλεοπτικό ζευγάρι με τον ενωμοτάρχη;
Πώς θα αντιδράσει όταν μάθει ότι το παιδί που περιμένει η Δρόσω είναι του Νικηφόρου;

Δες την απάντηση στο βίντεο που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved