Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον λόγο της ξαφνικής απoχώρησής του από τη Λάμψη
Media

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον λόγο της ξαφνικής απoχώρησής του από τη Λάμψη

Ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος είχε γίνει γνωστός στο πανελλήνιο με τον ρόλο του ως Τίμος Δράκος στην πιο επιτυχημένη σειρά του ANT1, Λάμψη

Σχεδόν τρεις δεκαετίες μετά, ο γνωστός ηθοποιός επέστρεψε τηλεοπτικά μέσα από τη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου 8 Λέξεις, γεγονός που εξέπληξε ευχάριστα το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια, σε συνέντευξή του αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που είχε αποχωρήσει, εντελώς ξαφνικά από την επιτυχημένη σειρά. Ο ίδιος εξηγεί τι ήταν αυτό που τον ώθησε σε μία τέτοια απόφαση. Δείτε παρακάτω τι ακριβώς είπε ο ηθοποιός.

Από τα χρόνια της «Λάμψης» τι θυμάστε πιο έντονα;

Και τότε ήταν δύσκολες οι συνθήκες. Πολλή δουλειά, πολλές ώρες, ορθοστα­σία, ατελείωτα κείμενα, πίεση για να παρα­δοθεί το επει­σόδιο.

Γιατί εί­χατε απο­χωρήσει νωρίς από τη σειρά;

Ναι, αποχώρησα νωρίς, αλλά επανήλθα. Ήμουν στον δεύτερο, τον τρίτο και τον τέταρτο χρόνο της «Λάμψης» και στις δύο τελευταίες σεζόν. Είχα αποχωρήσει γιατί είχα μια καλλιτε­χνική διαφωνία με τον συγχωρεμένο τον Νίκο Φώσκολο. Μπορεί να μην ήταν πολύ έξυπνο. Παρ' όλα αυτά επέστρεψα στο τέλος της σει­ράς στον ίδιο ρόλο. Δεν μαλώσαμε και δεν εί­χαμε να χωρίσουμε και κάτι.

Κάποιο περιστατικό που να σας έχει μείνει έντονα;

Οι ομαδικές σκηνές με όλους τους πρωταγω­νιστές που δεν συναντιόμασταν συχνά. Δεν εί­χαμε όλοι σκηνές μεταξύ μας. Ο Χρήστος Πο­λίτης, η Κάτια Δανδουλάκη, ο Κώστας Σπυρόπουλος, η Ελένη Κούρκουλα. Όλοι οι ηθοποιοί. Πολυπρόσωπα γυρίσματα με αίγλη.

Έχετε κρατήσει επαφές με κάποιους ηθοποιούς από τη «Λάμψη»;

Όχι. Μόνο διαδικτυακές επαφές.

Πηγή: TV Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved