Αποκλειστικό: Η Φαίη Σκορδά επιστρέφει τη Δευτέρα στους δέκτες μας! (photos)
Media

Αποκλειστικό: Η Φαίη Σκορδά επιστρέφει τη Δευτέρα στους δέκτες μας! (photos)

Κορονοϊός: Η Φαίη Σκορδά, μετά την καραντίνα 14 ημερών αφού βρέθηκε θετική στον ιό, επιστρέφει στους δέκτες μας μέσα από την εκπομπή της, το Πρωινό

Η αγαπημένη παρουσιάστρια το Σάββατο 14 Μαρτίου είχε αποκαλύψει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως είχε βρεθεί θετική στον κορονοϊό, σε αντίθεση με τα παιδιά της Γιάννη και Δημήτρη που δεν είχαν νοσήσει.

Αμέσως απομονώθηκε στο σπίτι της και μακριά από τα παιδιά της και αν και ήταν εντελώς ασυμπτωματική, προτίμησε να είναι εντελώς απομονωμένη από όλους ώστε να μην διασπείρει τον ιό.

Η Φαίη Σκορδά φαίνεται εντελώς ανώδυνα τον ιό και έτσι την ερχόμενη Δευτέρα και εφόσον έχουν περάσει οι απαραίτητες 14 ημέρες (και παραπάνω) που ορίζουν οι ειδικοί για τη μη διασπορά του κορονοϊού θα επιστρέψει στα καθήκοντά της και στο πλατό της εκπομπής της.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, οι υπεύθυνοι της εκπομπής βρίσκονται σε συνεχείς τηλεδιασκέψεις προκειμένου να οργανώσουν τη ροή του προγράμματός τους από την ερχόμενη Δευτέρα καθώς, όπως ο καθένας μας μπορεί να καταλάβει, το περιεχόμενο του Πρωινού θα αλλάξει.

Με δεδομένο ότι προτεραιότητα θα έχει η ασφάλεια των εργαζομένων και η τήρηση όλων των κανόνων που ορίζονται από τους ειδικούς για να διαφυλαχθεί η υγεία τους, το πιθανότερο είναι ότι οι περισσότεροι από τους συνεργάτες της Φαίης Σκορδά θα εμφανίζονται μέσω skype και θα συμμετέχουν στην εκπομπή. Η πιο 'σίγουρη' για κάτι τέτοιο είναι η Λίτσα Πατέρα η οποία θα λέει τα ζώδια από το σπίτι της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved