Θάλεια Ματίκα: Το spoiler για τις 8 Λέξεις και ο τρόμος που έζησε με θαυμαστή της στο παρελθόν
Media

Θάλεια Ματίκα: Το spoiler για τις 8 Λέξεις και ο τρόμος που έζησε με θαυμαστή της στο παρελθόν

Η Θάλεια Ματίκα σε συνέντευξή της δίνει spoiler για τη σειρά 8 Λέξεις όπου πρωταγωνιστεί ενώ γυρνώντας τον χρόνο πίσω θυμάται πόσο είχε τρομοκρατηθεί όταν θαυμαστής της έφτασε να γίνει η σκιά της. 

Δείτε τι είπε σε συνέντευξή της για τις εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου...

Επιστρέφω στις «8 λέξεις». Ο Νι­κηφόρος κάνει πρόταση γάμου στην Εύα, η οποία την αποδέχεται. Θα γίνει ο γάμος;

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει, γιατί ως γνω­στόν υπάρχουν προβλήματα με την Ολυ­μπία. Εγώ ως Θάλεια ταυτίζομαι με την Ολυμπία. Είναι δύσκολο για ένα παιδί σε αυτήν την ηλικία να βλέπει να χωρίζουν οι γονείς του και να βρίσκουν άλλους συ­ντρόφους. Έχει πληγωθεί, και η αντίδρασή της νομίζω ότι είναι δικαιολογημένη...

Τι θυμάστε από την εποχή του «Μη μου λες αντίο»;

Έχουν περάσει πολλά χρόνια. Ήμουν πολύ νέα. Μια πολύ καλή συνεργασία και η σειρά είχε σκίσει. Δεν σου κρύβω πως η σειρά αυτή του Μανούσου Μανουσάκη μου έδωσε και βήμα στην τηλεόραση και αναγνωρισιμότητα, και στη συνέχεια και καλύτερες αμοιβές.

Είχε βέβαια προηγηθεί και η συνερ­γασία με τον Παπακαλιάτη...

Ναι. Η πρώτη μου δουλειά στην τηλεόραση ήταν με τη σειρά «Κι ύστερα ήρθαν οι μέλισ­σες» του Κώστα Κουτσομύτη και στη συνέχεια με το «Κλείσε τα μάτια» του Χριστόφορου.

Την έκρηξη της δημοσιότητας τότε πώς την αντιμετωπίσατε;

Είμαι γενικά ως άνθρωπος πολύ απλή στη ζωή μου. Δεν τρελαίνομαι με αυτά τα πράγματα Μέσα μου δεν άλλαξε τίποτα απολύτως. Ήξε­ρα πως εφόσον θα παίξω στην τηλεόραση, θα είναι και αυτό ένα κομμάτι της ζωής μου. Μέ­χρι και σήμερα έτσι το αντιμετωπίσω.

Σας έχει εντυπωθεί έντονα κάποιο περιστατικό από τότε που πρωταγωνι­στούσατε στο «Μη μου λες αντίο»;

Διάφοροι τρελοί προσπαθούσαν να επικοινω­νήσουν μαζί μου (γέλια). Κι αυτό ήταν λίγο τρο­μακτικό. Με γράμματα... Ένας τύπος επέμενε πολύ και είχε εμφανιστεί μέχρι και στο δικηγο­ρικό γραφείο της μητέρας μου. Εγώ τα αντιμε­τώπισα όλα αυτά με ψυχραιμία και χωρίς να τους δώοω ιδιαίτερη σημασία.

Πηγή: TV Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved