Η Elif σε κίνδυνο: Αρρωσταίνει βαριά! (photos)
Media

Η Elif σε κίνδυνο: Αρρωσταίνει βαριά! (photos)

Elif: Ο Λατίφ σοκάρεται μαθαίνο­ντας πως η κόρη του είναι έγκυος και το παιδί είναι του Μουράτ - Η Μπαχριγιέ αποφασίζει να πάρει εκδίκηση και καταγγέλλει στην Αστυνομία πως η επιχείρηση του Τζεβαχίρ λειτουργεί χωρίς άδεια. 

Η Μελέκ έχει μια συνέντευξη για δουλειά αλλά ξεχνάει το τηλέφωνο της στο σπίτι.
Η Ασουμάν την καλεί αλλά απαντάει η Αλιγιέ. Η κοπέλα της λέει πως η Ιντζί είναι άρρωστη και ζητάει συνεχώς την Ελίφ.
Παρακαλεί την Αλιγιέ να φέρουν στο κτήμα τη μικρή για να γίνει καλύτερα η Ιντζί. Παράλληλα, ο Τζεβαχίρ νιώθει πως δεν έχει πια επιλογές.
Δεν μπορεί να πείσει τη Μελέκ να επιστρέψει στη δουλειά. Αποφασίζει, λοιπόν, να μιλήσει στις υπόλοιπες εργάτριες και τους λέει πως η επιχείρηση θα κλείσει και θα μείνουν χωρίς δουλειά και μόνο η επιστροφή της Μελέκ μπορεί να τους σώσει.


Ετσι, τα κορίτσια αποφασίζουν να πάνε να μιλήσουν στη Μελέκ. Ο Πουσούφ επισκέπτεται την οικογένεια Εμίρογλου και η Ελίφ του ζητάει να την πάει στο κτήμα.
Ο Πουσούφ συνοδεύει τη Ζεϊνέπ και την Ελίφ στο κτήμα, αλλά όταν τους βλέπει η Αρζού γίνεται έξαλλη.

Από την άλλη, τα κορίτσια καταφέρνουν να αλλάξουν γνώμη στη Μελέκ, η οποία συμφωνεί να επιστρέψει στη δουλειά, και ο Τζεβαχίρ τηλεφωνεί αμέσως στην Αρζού για να της πει τα καλά νέα. Η Μπαχριγιέ μένει άφωνη όταν βλέπει πάλι στη δουλειά τη Μελέκ.
Αποφασίζει να πάρει εκδίκηση και καταγγέλλει στην Αστυνομία πως η επιχείρηση του Τζεβαχίρ λειτουργεί χωρίς άδεια.
Λίγο αργότερα, η Ασουμαν επιστρέφει στο κτήμα μαζί με την Ιντζί, έπειτα από επίσκεψη σε έναν γιατρό, αλλά βρίσκει τα πράγματα της έξω.

Η Αρζού της λέει πως την απολύει και η Ασουμαν της απαντάει πως θα φύγει αλλά πριν θα πει την αλήθεια στην Γκόντζα για το παρελθόν της. Έπειτα, η Ασουμαν πηγαίνει στην εταιρεία του Ερκούτ και του λέει πως η Αρζού την απέλυσε και πως έχει πια και τη φροντίδα της άρρωστης Ιντζί.

Του επισημαίνει πως είναι ακόμα γυναίκα του, οπότε πρέπει να τη βοηθήσει. Ο Ερκούτ καλεί τον Μουράτ και του δίνει χρήματα για να πάει την Ασουμαν και την Ιντζί σε ένα ξενοδοχείο. Δύο αστυνομικοί πη­γαίνουν στην επιχείρηση του Τζεβαχίρ αλλά αυτή τη φορά ο Τζεβαχίρ έχει άδεια μετά τη συνεργασία του με την Αρζού.

Όταν φεύγουν οι αστυνομικοί, ο Τζεβαχίρ καλεί στο γραφείο του την Μπαχριγιέ και την απολύει, μιας και ξέρει πως αυτή έκανε την καταγγελία. Η Μελέκ, όμως, επεμβαίνει και μιλάει στον Τζεβαχίρ με αποτέλεσμα η Μπαχριγιέ να μείνει στη δουλειά.

Ο ΣΕΛΙΜ ΒΡΙΣΚΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ

Η Αρζού χαίρεται όταν μαθαίνει πως η Μελέκ επέστρεψε στη δουλειά του Τζεβα­χίρ. Μένει μόνο να υπογράψει τα χαρτιά για τη συνεργασία τους και πηγαίνει στο εργαστήρι για να το κάνουν.

Η Μελέκ, όμως, θυμάται πως άφησε το τηλέφωνο της στη δουλειά και πηγαίνει να το πάρει. Όταν φτάνει εκεί, βλέπει την Αρζού, η οποία, για να δικαιολογηθεί, της λέει πως είναι πελάτισσα και πήγε για να κάνει μια παραγγελία. Η Μελέκ νιώθει άβολα γιατί είναι σίγουρη πως η Αρζού κάτι σχεδιάζει.

Παράλληλα, ο Σελίμ παραλαμβάνει· έναν γκρινιάρη πελάτη, που πα­ραπονιέται για όλα. Όταν φτάνει στον προορισμό του, ξεχνάει έναν φάκελο με χρήματα μέσα στο ταξί.
Τον φάκελο βρίσκει αργότερα η Σιταρέ και τον δίνει στον Σελίμ λέγοντας του πως είναι τυχερός που βρήκε τόσα χρήματα αλλά εκείνος της λέει πως θα αναζητήσει τον πελάτη που τα έχασε για να του τα επιστρέψει.

Η κοπέλα εντυπωσιάζεται από την τιμιότητα του. Εν τω μεταξύ, ο Ουμίτ ρωτάει την Αρζού για τα νέα της επαγγελματικά σχέδια αλλά εκείνη εξακολουθεί να απο­φεύγει να του απαντήσει και η περιέργεια του Ουμίτ αυξάνεται.

Από την άλλη, η Ζεϊνέπ στενοχωριέται που βλέπει τον Σελίμ να δουλεύει τόσο σκληρά κάθε βράδυ και λέει στη Μελέκ να έχει τον νου της μήπως ακούσει για κάποια δουλειά για εκείνη γιατί θέλει να συνεισφέρει οικονομικά στα έξοδα της οικογένειας. Την επόμενη μέρα, ο Ουμίτ βρίσκει τα έγγραφα που έκρυβε η Αρζού.

Τώρα ξέρει για τη συνεργασία της με τον Τζεβαχίρ και αποφασίζει να της μιλήσει, καθώς διαπι­στώνει πως η γυναίκα του προχωρά σε αυτή τη συνεργασία για να εκδικηθεί τη Μελέκ. Ο Σελίμ επιστρέφει στον πελάτη του, τον Ακίν, τον φάκελο με τα χρήματα που ξέχασε στο ταξί του. Εκείνος πηγαίνει στο σπίτι της οικογένειας Εμίρογλου

Ο Ουμίτ χτυπάει τον Τζεβαχίρ

Η Αϊλά καταφέρνει με το κλάμα της να μαλα­κώσει την καρδιά του πατέρα της, ο οποίος δί­νει την ευχή του για τη σχέση της με τον Μουράτ.
Μάλιστα, ο Λατίφ διατάζει τους άντρες του να του φέρουν τον Μουράτ χωρίς όμως να τον πειράξουν. Παράλληλα, η Αρζού και ο Τζεβα­χίρ μιλάνε για τη δουλειά σε μια καφετέρια όταν ξαφνικά εμφανίζεται ο Ουμίτ.

Η Αρζού ξαφνιά­ζεται και ο σύζυγος της την αρπάζει από το χέρι για να φύγουν. Ο Τζεβαχίρ επεμβαίνει, καθώς δεν ξέρει πως είναι παντρεμένοι. Ο Ουμίτ, όμως, έξαλλος τον χτυπάει και φεύγει με την Αρζού.

Στη συνέχεια, της λέει πως δεν θα μπο­ρέσουν ποτέ να ευτυχήσουν όσο εξακολουθεί να ασχολείται με τη Μελέκ και την οικογένεια της. Οι άντρες του Λατίφ πηγαίνουν στο σπίτι του Βεϊσέλ αναζητώντας με άγριες διαθέσεις τον Μουράτ, ενώ ο Λατίφ σοκάρεται μαθαίνο­ντας πως η κόρη του είναι έγκυος και το παιδί είναι του Μουράτ.

Εν τω μεταξύ, η Φεραγιέ ενημερώνει την Αρζού πως το σπίτι που μένει η Μελέκ είναι της Μπαχριγιέ και εκείνη θέλει να τη συναντήσει για να της ζητήσει να τους το πάρει και να μείνουν στον δρόμο.

Η Αλιγιέ κα­λεί τη Μελέκ επειδή η Ελίφ έχει πυρετό και ο Πουσούφ την πηγαίνει στο σπίτι της καλώντας αμέσως γιατρό να εξετάσει τπ μικρή. Αργότε­ρα, η Ασουμαν μπαίνει παράνομα στο σπίτι της Αρζού και βρίσκει την Γκόντζα. Η Ασουμαν την πηγαίνει στην εταιρεία του Ερκούτ για να επα­ναφέρουν τη μνήμη της. Όλοι καλωσορίζουν την Γκόντζα, αλλά εκείνη δεν θυμάται τίποτα.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved