Άγριες Μέλισσες: Η στιγμή που δεν περιμέναμε να δούμε-Η αποκάλυψη για τον Κλεομένη φέρνει ανατροπές
Media

Άγριες Μέλισσες: Η στιγμή που δεν περιμέναμε να δούμε-Η αποκάλυψη για τον Κλεομένη φέρνει ανατροπές

Άγριες Μέλισσες: Μελέτης και Κωνσταντής στήνουν παγίδα στον Κλεομένη ο οποίος αναγκάζεται να αποκαλύψει το μυστικό του

Ο Κλεομένης μπήκε στη ζωή των Σεβαστών και κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους. Η Μυρσίνη ενθουσιάστηκε από την αριστοκρατική του καταγωγή και στα μάτια του είδε τον ιδανι­κό σύντροφο για τη μοναχοκόρη της, την Πηνελόπη.

Ωστόσο, όπως ήδη έχουμε παρακολουθήσει, εκείνος έχει διπλή ζωή, την οποία μέχρι στιγ­μής καταφέρνει να κρύψει καλά. Όχι μόνο έχει λερώσει τα χέρια του με αίμα αλλά αποκρύπτει καλά το μεγάλο του μυστικό πως του αρέσουν οι άντρες.
Κάτι που για εκείνη την εποχή δεν ήταν αποδεκτό.


Ο Μελέτης, όμως, γνωρίζοντας το μυστικό του, καταφέρνει να πείσει τον Κωνσταντή να οργανώσουν ένα σχέδιο προκειμένου να τον ξεσκεπάσουν και να οδηγήσουν τον Δούκα να τον διώξει για πάντα από τη ζωή τους. Αυτό θα το επιτύχουν μέσω του Δημητράκη.

Ο τελευταίος καταφέρνει να κερδί­σει την εμπιστοσύνη του Κλεομένη και, όπως θα παρακολουθήσουμε, να τον κάνει να του εξομολογηθεί πράγματα για τη ζωή του που κανείς άλλος δεν γνωρίζει.


Από την άλλη, όμως, ο Μελέτης και ο Κωνσταντής παρακολουθούν κάθε του κίνηση. Ωστόσο, δεν αντιλαμβάνονται πως ο Δούκας ανακαλύπτει το σχέδιο τους και έτσι ο Κωνσταντής αναγκάζεται να πει στον πατέρα του την αλήθεια για όσα σχεδιάζει. Τις επόμενες μέ­ρες, όμως, το μυστικό του Κλεομένη αποκαλύπτεται σε ακόμη έναν άν­θρωπο.

Αυτός δεν είναι άλλος από την Πηνελόπη. Η τελευταία βρίσκεται τυχαία μπροστά σε έναν καβγά και ακούει τον Μελέτη να αμφισβητεί τον ανδρισμό του συζύγου της.
Η κοπέλα είναι σοκαρισμένη από τις αποκα­λύψεις και απαιτεί να της πουν την αλήθεια.


Δεν μπορεί να πιστέψει πως θυσίασε τον ερωτά της για τον Μελέτη για να παντρευτεί έναν άνθρω­πο που κοροϊδεύει την ίδια και την οικογένεια της. Ο Μελέτης αναγκάζε­ται να αποκαλύψει στην Πηνελόπη το σχέδιο του για να ξεσκεπάσει τον Κλεομένη κι εκείνη προσπαθεί να ανακαλύψει αν είναι αλήθεια όλα όσα κατηγορεί τον άντρα της.

Έτσι, αποφασίζει να συναντήσει τον Δημητράκη και να τον ρωτήσει ανοιχτά αν όντως αληθεύουν όσα της είπε ο Μελέτης. Η κοπέλα μαθαίνει σοκαρισμένη την πραγματικότητα και αποφασίζει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να βοηθήσει τον αδελφό της και τον Μελέτη να τον ξεσκεπάσουν.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved