8 λέξεις: Ο εκβιασμός και ο χωρισμός που δεν περιμέναμε! (photos)
Media

8 λέξεις: Ο εκβιασμός και ο χωρισμός που δεν περιμέναμε! (photos)

8 λέξεις: Ο Οδυσσέας πιέζει τον Μάρκο να του πει γιατί όλα αυτά τα χρόνια βρίσκονταν κρυφά με τον Μιχαήλ στην Αμερική...

Η Αποστολία, η μαγείρισσα του Άκη Αρώνη, συναντιέται κρυφά με τη Βίκυ και της ζητάει να μην παρα­σύρει την Ηλιάνα σε πρακτικές που την αναστατώνουν χειρότερα και να μην τη διαβεβαιώνει ότι η ψυχή της Αριάδνης θα μετενσαρκωθεί σε άλλο παιδί που θα γεννήσει. Εκείνη τη στιγμή, η Βίκυ, που δεν θέλει να αποκαλυφθεί η σκευωρία που έχει στήσει εναντίον της Ηλιάνας, υποκρί­νεται πως συμφωνεί.

Στο μεταξύ, η Τζου­λιάνα προσπαθεί κρυφά να βγάλει τη σα­νίδα από το παράθυρο του δωματίου της, ενώ παράλληλα παριστάνει στον Σωτήρη την υπάκουη, περιμένοντας να χαλαρώ­σει λίγο την προσοχή του και να βρει την ευκαιρία να το σκάσει. Ωστόσο, κάθε ώρα που περνάει και η Ναυσικά δεν έχει κανένα νέο της, χάνει κάθε ελπίδα πως θα βρεθεί το παιδί.

Η Σμαράγδα λέει ψέματα στον Σίμο και πηγαίνει στη χαρτο­παικτική λέσχη. Το γεγονός, όμως, ότι χάνει ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό την αναγκάζει να του πει την αλήθεια. Τότε το ζευγάρι παραδέχεται ότι πρέπει να κάνει τα πάντα για να βάλει ένα τέλος σε αυτόν τον εθισμό του.

Από την άλλη, ο Έκτορας ανησυχεί πολύ για την Αλίκη και βάζει την Έρση να μεσολαβή­σει προκειμένου να μάθει πού δουλεύει και πού μένει, για να την προστατεύσει, ενώ ο Μιχαήλ απογοητεύεται από τη στά­ση της Ρωξάνης και της προτείνει να χωρίσουν.

Εκείνη, χωρίς δεύτερη σκέψη, δέχεται αμέσως και με μεγάλη ανακούφιση. Το συγκεκριμένο νέο, βέβαια, δεν αργεί να φτάσει στα αυ­τιά της Ναυσικάς, η οποία αποφασίζει να μεσολαβήσει για να προλάβει το διαζύγιο. Συγχρόνως. η Τζουλιάνα απαλλάσσεται από το κασόνι που κλείνει το παράθυρο, αλλά ο Σωτήρης την παίρνει αμέσως είδηση.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η μικρή να αρρωστήσει από τη στενοχώρια της. Από την άλλη, ο Οδυσ­σέας επιμένει να μάθει γιατί ο Μάρκος συναντιόταν κρυφά με τον Μιχαήλ στην Αμερική, αλλά οι απαντήσεις που παίρνει δεν είναι καθόλου πειστικές.

Κι ενώ η Σμαράγδα εθίζεται όλο και περισσότερο στη χαρτοπαιξία, η Ευγενία και η Στέλλα περνούν στην αντεπίθεση και την εκβιάζουν για να βγάλουν λεφτά.
Ο εκβιασμός των δύο τελευταίων πιάνει τόπο και η Σμαράγδα αναγκάζεται να ενδώσει, βλέποντας τις οικονομίες της να κά­νουν φτερά.

Ο Μιλτιάδης τιμωρεί την Κατερίνα

Ο Σωτήρης αναγκάζεται να αφήσει για λίγο την Τζουλιάνα μόνη για να πάει να αγοράσει αντιπυρετικά. Λίγη ώρα μετά, η μικρή συνέρχεται σταδιακά και ζητάει επίμονα να την αφήσει να βγει λίγο έξω.

Στο μεταξύ, η Ναυσικά καταφέρνει να πείσει τη Ρωξάνη και τον Μιχαήλ να δώσουν μία ακόμα ευκαιρία στον γάμο τους. Έτσι, εκείνος προτείνει στη Ρωξάνη να πάνε μαζί με το παιδί ένα ταξίδι στην Ντίσνεϊλαντ.

Παράλληλα, ο Έκτορας εξηγεί στην Αλίκη πως η παρεξήγηση με το κόμμα λύθηκε και έτσι δέχεται να γυρίσει στο σπίτι του. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Μιλτιάδης ανακαλύπτει πως η Κατερίνα χρησιμοποίησε κρυφά την πιστωτική του κάρτα και ξεσπάει.

Η τιμωρία του άντρα, μάλιστα, καταρρακώνει την Κα­τερίνα, αφού είναι ό,τι χειρότερο για την ψυχολογία της.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved