Ο Κανάκης γύρισε το τρέιλερ των Ράδιο Αρβύλα από το σπίτι του με την κόρη του να συμμετέχει (video)
Media

Ο Κανάκης γύρισε το τρέιλερ των Ράδιο Αρβύλα από το σπίτι του με την κόρη του να συμμετέχει (video)

O Αντώνης Κανάκης είναι ίσως από τους ελάχιστους ανθρώπους της τηλεόρασης που δεν έχουν χαρίσει ούτε... μισό πλάνο ή φωτογραφία των μελών της οικογένειάς του και φροντίζει να κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη γυναίκα και τα παιδιά του. 

Γι' αυτό και μας έκανε μεγάλη -και ευχάριστη- εντύπωση η απόφασή του να γυρίσει με την κόρη του μέσα από το σπίτι του στη Θεσσαλονίκη το τρέιλερ για τη νέα εκπομπή Ράδιο Αρβύλα που θα βγει στο youtube ζωντανά απόψε το βράδυ.

Στο τρέιλερ σε πρώτο πλάνο είναι μόνο ο Αντώνης Κανάκης αλλά έχει πιάσει κουβεντούλα με την κόρη του την οποία ρωτάει τι θα κάνει απόψε το βράδυ. Και όταν εκείνη του λέει ότι θα βγει με τις φίλες της, εκείνος της υπενθυμίζει ότι έχει απαγόρευση κυκλοφορίας.

Όσο για την εκπομπή, στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ομάδα αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Με μοναδικό σκοπό τη συντροφιά στην εποχή του εγκλεισμού και απολύτως αυτόνομα, η Tony Productions παράγει 5 εκπομπές την εβδομάδα, από Δευτέρα έως Παρασκευή και θα συνεχίσει να το κάνει όσο οι συνθήκες το επιτρέπουν.

Σήμερα Δευτέρα και κάθε Δευτέρα, στις 22:00 ακριβώς, βγαίνει ζωντανά “στον αέρα” του διαδικτύου το Ράδιο Αρβύλα, η σατιρική-χιουμοριστική ματιά στις “παράξενες” ημέρες που ζούμε και που την έχουμε τόσο ανάγκη.

Ενώ από Τρίτη έως και Παρασκευή, συνεχίζει τα βράδια στις 22:00, το “πειρατικό” Βινύλιο, με πολλή μουσική, νοσταλγία, ζωντανή επικοινωνία με το κοινό, όλο το σχετικό διαδικτυακό υλικό των ημερών, συζητήσεις κτλ».

Το βίντεο είναι πραγματικά πολύ τρυφερό. Δείτε το...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved