Η αποκάλυψη της Φωτεινής Γεωργίου για την προσωπική της ζωή που μας άφησε άφωνους! (photos)
Media

Η αποκάλυψη της Φωτεινής Γεωργίου για την προσωπική της ζωή που μας άφησε άφωνους! (photos)

Φωτεινή Γεωργίου: Μια πτυχή της προσωπικής της ζωής που δεν ξέραμε αποκάλυψε σε συνέντευξή της η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 

Η Φωτεινή Γεωργίου είναι στο τιμόνι της εκπομπής «Υγεία πάνω απ' όλα» οκτώ χρόνια.

Αυτό το διάστημα είναι... σε επιφυλακή 24 ώρες το 24ωρο για να παρακολουθεί τις εξελίξεις στο θέμα του κορονοϊού και να εμφανίζεται και σε άλλες εκπομπές του καναλιού και τα δελτία. Παράλληλα, έχει κι όλες τις αγωνίες μιας μητέρας που μεγαλώνει μόνη ένα παιδί, που είναι στη Γ Λυκείου και προετοιμάζεται για τις Πανελλήνιες!

Είστε μια εργαζόμενη μητέρα. Πώς συνδυάζετε τη μητρότητα με το επάγγελμα σας;
Η κόρη μου είναι 17 ετών και δίνει φέτος πανελλήνιες εξετάσεις. Ευτυχώς, είναι ψύχραιμη παρά το επιπλέον ψυχικό "βάρος" που κουβαλούν τα παιδιά της τρίτης Λυκείου από την πανδημία που βιώνουμε.

Το παιδί μου πάντα είναι η προτεραιότητα για μένα, προσπαθούσα και προσπαθώ να είμαι δίπλα της στα σημαντικά, στα δύσκολα, να συζητάω και να έχω μαζί της ουσιαστική επαφή.

Θεωρώ ότι δεν έχουν σημασία οι ώρες που είσαι με τα παιδιά σου, αλλά το πόσο ουσιαστικά και αποτελεσματικά είσαι δίπλα τους και τα στηρίζεις. Χωρίς να προσπαθείς να τους επιβάλεις τ σου άποψη και τα δικά σου όνειρα...

Μεγαλώσατε μόνη σας το παιδί σας. Πώς τα καταφέρατε;

Διάβαστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

"Πολέμησα" και "πολεμώ" για αυτή χωρίς κανένα δίλημμα και φόβο. Δεν της είπα ποτέ ψέματα όταν με ρώτησε κάποια στιγμή -όταν ήταν πολύ μικρή- γιατί δεν παντρεύτηκα τον πατέρα της και γιατί δεν ζω μαζί του.

Της το είπα με απλό τρόπο και κάπως συμβολικό για να καταλάβει. Και έτσι το εξηγούσε και στους συμμαθητές της όταν τη ρωτούσαν στο σχολείο! Επίσης, είχα στη ζωή μου αρκετούς ανθρώπους και πάνω από όλους τη μητέρα μου, που στήριξαν την απόφαση μου και με βοήθησαν στη δύσκολη -το ομολογώ- πορεία μου

Πηγή: Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved