Elif: Αυτό είναι το ύπουλο σχέδιο της Αρζού κατά της Μελέκ (Photos & Video)
Media

Elif: Αυτό είναι το ύπουλο σχέδιο της Αρζού κατά της Μελέκ (Photos & Video)

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της σειράς του Star, Elif

Η Σιταρέ προσπαθεί να αλλάξει γνώμη στον Σελίμ και να κρατήσει τα χρήματα, που βρήκε στο ταξί. Ο Σελίμ επιμένει πως θα βρει σε ποιον ανήκουν και θα τα επιστρέψει. Η Σιταρέ εντυπωσιάζεται από την τιμιότητά του. Η Μελέκ μιλάει στην οικογένεια της για την συνάντησή της με την Αρζού. Όλοι πιστεύουν πως η Αρζού κάτι καινούριο ετοιμάζει.

Ο Μουράτ έχει καταλάβει τα ψέματα της Αϊλά και το σχέδιο της έχει καταστραφεί εξαιτίας της αντίδρασης του πατέρα της. Ο Μουράτ λέει στον Βεϊσέλ και την Τουλάι πως η Αϊλά είναι κόρη του τοκογλύφου Λατίφ. Ο Ουμίτ ρωτάει την Αρζού για τα νέα της επαγγελματικά σχέδια αλλά εκείνη εξακολουθεί να αποφεύγει να του απαντήσει. Η περιέργεια του Ουμίτ αυξάνεται.

Η Ζεϊνέπ στενοχωριέται επειδή βλέπει τον Σελίμ να δουλεύει τόσο σκληρά κάθε βράδυ και λέει στη Μελέκ να έχει το νου της μήπως ακούσει για κάποια δουλειά για εκείνη γιατί θέλει να συνεισφέρει οικονομικά στα έξοδα της οικογένειας. Ο Ουμίτ βρίσκει τα έγγραφα, που έκρυβε η Αρζού. Τώρα ξέρει για τη συνεργασία της με τον Τζεβαχίρ. Καταλαβαίνει πως η Αρζού προσπαθεί να κάνει πάλι κακό στη Μελέκ με όποιο τρόπο μπορεί.

Tι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Elif;

Ο Σελίμ επιστρέφει στον πελάτη του, τον Ακίν, τον φάκελο με τα χρήματα, που ξέχασε στο ταξί του. Εκείνος πηγαίνει στο σπίτι της οικογένειας Εμίρογλου για να δείξει την ευγνωμοσύνη του. Η οικογένεια τον καλοδέχεται και του προσφέρει καφέ. Κουβεντιάζοντας αποδεικνύεται ότι ο Ακίν ήταν φίλος με τον Κενάν.

Ο Ακίν αποκαλύπτει στην οικογένεια πως ο Κενάν είχε βοηθήσει οικονομικά την κόρη του να σπουδάσει. Ο Τζεβαχίρ αναγκάζει τα κορίτσια να δουλέψουν πολύ σκληρά μετά από απαίτηση της Αρζού. Η Αρζού θέλει να δει τη Μελέκ εξαντλημένη, σε σημείο που να μην μπορεί να περπατήσει. Ο Τζεβαχίρ φοβάται πως αυτή η τακτική θα έχει λάθος αποτελέσματα μακροπρόθεσμα και η Μελέκ να θελήσει να παραιτηθεί. Προειδοποιεί σχετικά την Αρζού αλλά εκείνη του απαντάει πως το έχει προβλέψει και αυτό. Ζητάει από τον Τζεβαχίρ να αναγκάσει τη Μελέκ να υπογράψει μαζί του ένα συμβόλαιο και να δεσμεύεται ώστε να μην μπορεί να παραιτηθεί όποτε θέλει. Η Αϊλά καταφέρνει με το κλάμα της να μαλακώσει την καρδιά του πατέρα της, ο οποίος δίνει την ευχή του για τη σχέση της με τον Μουράτ. Η Αϊλά τηλεφωνεί στον Μουράτ αλλά εκείνος για άλλη μια φορά δεν απαντάει. Ο Λατίφ διατάζει τους άντρες του να του φέρουν τον Μουράτ χωρίς όμως να τον πειράξουν…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved