Κορονοϊός: Η TV σε καραντίνα! Τα ευτράπελα στα πάνελ των εκπομπών, τα αντισηπτικά και οι... ψεκασμοί
Media

Κορονοϊός: Η TV σε καραντίνα! Τα ευτράπελα στα πάνελ των εκπομπών, τα αντισηπτικά και οι... ψεκασμοί

Λόγω κορονοϊού, βιώνουμε απίστευτες καταστάσεις ακόμα και ως τηλεθεατές. 

Γιατί εντάξει, μένουμε σπίτι αλλά πώς να αντιμετωπίσουμε ως τηλεθεατές την... τηλεοπτική αποστείρωση των αστέρων της μικρής οθόνης που μάλλον είναι το ίδιο πανικοβλημένοι με όλους εμάς για τον αόρατο εχθρό που παραμονεύει παντού;

Γάντια, αντισηπτικά μαντιλάκια, μάσκες, ακόμα και ψεκασμός μικροφώνων επιστρατεύονται για να έχουν οι αστέρες της μικρής οθόνης την ασφάλεια ότι θα προστατευθούν από τον ιό όσο μπορούν τη στιγμή που πρέπει να βρίσκονται στον χώρο εργασίας τους.

Γιατί, κακά τα ψέματα, ένα τηλεοπτικό στούντιο γίνεται συχνά χώρος συνωστισμού με κάμεραμαν, ρεπόρτερ, δημοσιογράφους, καλεσμένους και όλους εκείνους τους ανθρώπους που εργάζονται για την αδιάκοπη ενημέρωση ή ψυχαγωγία του τηλεθεατή.

Την πρώτη εβδομάδα μάλιστα, όταν ακόμα δίχαζε τους επιστήμονες το φλέγον θέμα αν τα γάντια ή η μάσκες βοηθούν ή όχι στην προστασία από τον ιό, το... ημιμόνιμο μανικιούρ των παρουσιαστριών έδωσε τη θέση του σε πολύχρωμα γάντια και ακόμα και η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε το μοβ χρώμα στα λάτεξ για να μπορεί να εμφανιστεί με ασφάλεια στη μικρή οθόνη!

Είδαμε παρουσιαστές με ένα... ψεκαστήρι στο χέρι να ψεκάζουν τα χέρια των καλεσμένων τους, παρουσιάστριες με ένα μαντηλάκι -καλή ώρα η Σταματίνα Τσιμτσιλή ή η Κατερίνα Καινούργιου- στο χέρι να δίνουν πάσα για το επόμενο θέμα της εκπομπής τους ή δημοσιογράφους να χαιρετούν με τα... πόδια τους καλεσμένους τους (Βλέπε Δημήτρης Οικονόμου).

Σε εκείνο, όμως που δεν πιστεύαμε στα μάτια μας ήταν όταν είδαμε ρεπόρτερ σε ζωντανή σύνδεση να δείχνει στους τηλεθεατές τη σωστή απολύμανση του... μικροφώνου του την ώρα που βρισκόταν στον δρόμο και έκανε ρεπορτάζ.

Όλα τα περιστατικά ήταν λίγο ως πολύ... χαριτωμένα και είναι συγκεντρωμένα σε ένα βιντεάκι όπως προβλήθηκε στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται!. Δείτε το...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved