Άγριες Μέλισσες: Έτσι άρχισαν όλα...
Media

Άγριες Μέλισσες: Έτσι άρχισαν όλα...

Ο ΑΝΤ1 επιλέγει να προβάλλει ξανά τα επεισόδια από την δραματική σειρά εποχής «Άγριες Μέλισσες» που έχει αγαπήσει το κοινό

Σε αυτά η Ελένη κι ο Κυπραίος έρχονται για πρώτη φορά κοντά, ενώ η Ασημίνα κι ο Νικηφόρος παλεύουν να σώσουν τη σχέση τους.

Δευτέρα

Ο εκφοβισμός που δέχεται η Ελένη από τα τσιράκια του Δούκα για να πουλήσει τα χωράφια της, είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι και η Ασημίνα ανακοινώνει στον Νικηφόρο πως διαλύει τους αρραβώνες.

Παράλληλα, το σχέδιο του Κυπραίου φαίνεται να παίρνει το δρόμο του, καθώς ο κίνδυνος να παύσουν τον Λάμπρο από δάσκαλο είναι ορατός. Ο Κωνσταντίνος συνεχίζει να πολιορκεί ερωτικά τη Βιολέτα με τελικό του στόχο, όμως, να την εκδικηθεί. Την ίδια ώρα, ο Νέοτορας συγκρούεται με τον Δούκα για το θέμα της Ελένης, η Μυρσίνη χρησιμοποιεί το τελευταίο της όπλο για να πείσει τον Νικηφόρο να επιστρέψει σπίτι και να ξεχάσει. Ο Λάμπρος καταρρακωμένος από απανωτές δυσκολίες που περνάει, παίρνει στα χέρια του το όπλο του πατέρα του με σκοτεινές προθέσεις.

Τρίτη

Η τυχαία συνάντηση Ελένης και Κυπραίου μοιάζει σαν να φωτίζει την ψυχή και την καρδιά της Ελένης μετά από καιρό μέσα στις τόσες δύσκολες στιγμές που περνάει. Η Ασημίνα προσπαθεί να διαχειριστεί τις ενοχές της μετά τον χωρισμό της με τον Νικη­φόρο, ο οποίος έχοντας χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του, αποκαλύπτει στον Λάμπρο πως η Ασημίνα διέλυσε τους αρραβώνες τους κι αυτός του προσφέρει καταφύγιο στο σπίτι του. Εν τω μεταξύ, ο Προύσαλης προσπαθεί ακόμα να αποκαλύψει με τη βοή­θεια της μητέρας του, τον κλέφτη των βιβλίων του Προκοπή και οι υποψίες πέφτουν πάνω στον Κυπραίο. Κι ενώ η Ελένη προσφέρει τα χωράφια της προίκα στην Ασημίνα για να τα κάνει ότι θέλει, μια συνάντηση ανάμεσα στον Δούκα και τον Νικηφόρο θα αποβεί μοιραία.

Τετάρτη

Η Ασημίνα αρνείται σθεναρά να πάρει από την Ελένη την περιουσία που εμπιστεύτηκε σ' εκείνη ο πατέρας τους κι εμμένει στην απόφαση της να μην τον παντρευτεί. Στη διάρκεια του κυνηγιού, ο Δούκας με τον Νικηφόρο θα συγκρουστούν έντονα αλλά ο απρόσμενος τραυματισμός του Δούκα θα ανατρέψει την κατάσταση. Ο Κυπραίος συ­νεχίζει την ερωτική προσέγγιση του στη Μυρσίνη με σκοπό να την ελέγχει. Κι ενώ ο Προύσαλης προσπαθεί να ανακαλύψει ποιος ενοχοποίησε το Λάμπρο, μια συνάντηση της Δρόσως και του Μιλτιάδη θα πυροδοτήσει άσχημες αναμνήσεις από το παρελθόν. Η Ελένη συναντάει ένα Λάμπρο αποφασισμένο να αλλάξει τα πάντα, ενώ την ίδια στιγ­μή η Ασημίνα έχει μια αναπάντεχη συνάντηση...

Πέμπτη

Ο Νικηφόρος βρίσκει έκπληκτος την Αση­μίνα στο καταφύγιο να έχει ήδη προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον Δούκα και μαζί τον μεταφέρουν σε άσχημη κατάσταση στο σπίτι. Η Μυρσίνη αναζητώντας τον Νικη­φόρο, επισκέπτεται τον Μιλτιάδη, όμως η προσβλητική της στάση, θα τον οδηγήσει να την διώξει από το σπίτι του. Τα νέα για το ατύχημα του Δούκα ταξιδεύουν γρήγορα στο χωριό, ενώ η κυρα Ρίζω κάνει ότι περ­νάει από το χέρι της να τον σώσει. Η Ελένη ψάχνει παντού την Ασημίνα, που βρίσκεται απέναντι από το Νικηφόρο που προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη για το γάμο. Ο Νέ­στορας ανακαλύπτει κάτι ύποπτο στο δω­μάτιο του Κυπραίου, ενώ ο Δούκας παίρνει μια απόφαση που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή της οικογένειας Σεβαστού.

Παρασκευή

Ο Νέστορας ζητάει εξηγήσεις απ' τον Κυπραίο για το σκουλαρίκι της Μυρσίνης που βρέθηκε στο δωμάτιο που του νοικιάζει, αλλά ο Κυπραίος καταφέρνει να του ρίξει στάχτη στα μάτια, βάζοντας παράλληλα σ' εφαρμογή ένα παράτολμο σχέδιο. Οι υποψίες της Μυρσίνης για την ενοχή της Ελένης στο φόνο του Σέργιου διαλύονται όταν ο Δούκας της αποκαλύπτει μια σκλη­ρή αλήθεια... για το Γιάννο. Παράλληλα ο Νικηφόρος προσπαθεί ν' αλλάξει γνώμη στην Ασημίνα και να τα ξαναβρούνε, όταν μια επίσκεψη του Δούκα στο σπίτι των κο­ριτσιών αλλάζει τα δεδομένα. Η οικογένεια Σεβαστού δίνει τη συγκατάθεση της στο ζευγάρι μιας και η Ασημίνα έσωσε τη ζωή του Δούκα και οι επίσημοι αρραβώνες του Νικηφόρου και της Ασημίνας είναι πλέον γεγονός. Το ίδιο βράδυ όμως ο Λάμπρος και η Ελένη κάνουν το δικό τους παράτολ­μο βήμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved