Τίτλοι τέλους για το Μεσημέρι #yes: Έτσι αποχαιρέτισαν το κοινό η Ζαρίφη και ο Σταματόπουλος (Video)
Media

Τίτλοι τέλους για το Μεσημέρι #yes: Έτσι αποχαιρέτισαν το κοινό η Ζαρίφη και ο Σταματόπουλος (Video)

Η εκπομπή του OPEN Μεσημέρι #yes έριξε πρόωρα τους τίτλους τέλους σήμερα (3/4).

H Κατερίνα Ζαρίφη και ο Παύλος Σταματόπουλος στο τέλος της εκπομπής θέλησαν να αποχαιρετήσουν τους τηλεθεατές που τόσο καιρό τους στήριξαν παρακολουθώντας τους.
«Ελάτε να τα πούμε λιγάκι μεταξύ μας γιατί έχουμε χτίσει μια σχέση επικοινωνίας από τον Ιούλιο και μετά με το Καλοκαίρι Not και τώρα με το Μεσημέρι Yes. Πρέπει, λοιπόν, να ολοκληρώσουμε αυτό τον κύκλο γιατί, όπως καταλαβαίνετε, η δική μας θέση η ψυχαγωγική είναι πάρα πολύ δύσκολη.
Αυτή η εκπομπή στήθηκε με πάρα πολλά ρεπορτάζ εξωτερικά, με ανθρώπους που βγαίνουν έξω για θέματα, κάτι που δεν μπορεί να γίνει πλέον όπως καταλαβαίνετε για λόγους προληπτικούς και επειδή δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε.
Επομένως, μια τέτοια εκπομπή δεν είναι βιώσιμη με βάση τη θεματολογία της και πρέπει να δώσει τη θέση της κάπου που είναι πιο σημαντικό να υπάρχει, σε μια εκπομπή που είναι ενημερωτική για να μπορεί να σας ενημερώνει», είπε αρχικά ο Παύλος Σταματόπουλος.

Η Κατερίνα Ζαρίφη από την πλευρά της είπε:
«Θέλω να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ μαζί με τον Παύλο, γιατί αυτό το διδυμάκι ξεκίνησε από το Καλοκαίρι Not και το πήγε φεστιβάλ, όλους τους δημοσιογράφους που συνεργάστηκαν μαζί μας και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και εννοείται τα παιδιά εδώ στο πλατό, την παρέα μας, όλους τους τεχνικούς. Να ευχαριστήσουμε το κοντρόλ, να ευχαριστήσουμε όλο το OPEN Beyond για τη στήριξη. Δεν λέμε τώρα όλα τα ονόματα γιατί αφήσαμε πολύ λίγο χρόνο στο τέλος, δεν είμαστε καλοί στους αποχαιρετισμούς. Άλλωστε αυτό δεν είναι κάτι μόνιμο, είναι προσωρινό. Το Σαββατοκύριακο θα βλέπετε τον Παύλο στο Έλα χαμογέλα».

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved