Κορονοϊός: Τα κανάλια σε… υστερία! Ποια προγράμματα σταματούν, πότε και ποια θα ξαναξεκινήσουν!
Media

Κορονοϊός: Τα κανάλια σε… υστερία! Ποια προγράμματα σταματούν, πότε και ποια θα ξαναξεκινήσουν!

Τα πάνω κάτω έχει φέρει ο κορονοϊός, όχι μόνο στην καθημερινότητά μας αλλά και στις τηλεοπτικές μας συνήθειες, καταφέρνοντας αυτό που κάποτε φάνταζε αδιανόητο!

Ποιο είναι αυτό;

Να έρθουν τα πάνω κάτω συγχρόνως στα προγράμματα όλων των καναλιών!

Λαμπερά σόου σταμάτησαν λίγο πριν την πρεμιέρα, ακριβοπληρωμένα ξένα φορμάτ ριάλιτι έμειναν εκτός τηλεοπτικής πραγματικότητας ενώ ο ψυχαγωγικός τομέας των περισσότερων σταθμών δέχτηκε ανεπανόρθωτο πλήγμα.

Η ενημέρωση έχει πλέον απόλυτη προτεραιότητα και ακόμα και οι ψυχαγωγικές εκπομπές αναγκάστηκαν να αλλάξουν θεματολογία ώστε να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες του τηλεοπτικού κοινού που θέλει να μαθαίνει τα πάντα γύρω από την πανδημία.

Ποιες εκπομπές όμως σταματούν οριστικά, ποια πρότζεκτς δεν θα βγουν ποτέ στον αέρα –τουλάχιστον για τη… λαβωμένη σεζόν που διανύουμε- και ποια θα σωθούν την τελευταία στιγμή;

Ας δούμε, λοιπόν αναλυτικά, ποια προγράμματα συνεχίζουν κανονικά, ποια διακόπτονται και πάνε για του χρόνου και ποια δεν θα βγουν ποτέ στον αέρα, τουλάχιστον για την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν.

Σόου και realities

Το μεγαλύτερο πλήγμα από όλους φαίνεται να το έχει δεχτεί το λαμπερό J2US με παρουσιαστή αλλά και παραγωγό τον Νίκο Κοκλώνη ο οποίος μόλις που πρόλαβε να κάνει πρεμιέρα πριν παύσουν όλα.

Αν και η πρεμιέρα σημείωσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης και η παραγωγή είχε όλα τα φόντα για να μας κρατάει… άγρυπνους το Σαββατόβραδο, μείναμε με τη χαρά καθώς αμέσως μετά επιβλήθηκε η καραντίνα.

Ο παρουσιαστής ενώ αρχικά περίμενε πώς και πώς να τελειώσει η καραντίνα, άρχισε ήδη να σκέφτεται μήπως είναι καλύτερα να αναβάλει οριστικά και αμετάκλητα για του χρόνου την όλη παραγωγή.

Επειδή όμως υπάρχει ελπίδα ακόμα πως ίσως παραταθεί η τηλεοπτική σεζόν, περιμένει, σύμφωνα με τα όσα έχει και ο ίδιος δηλώσει, να δει πώς θα είναι η κατάσταση στα τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου που αναμένεται να έχουν τελειώσει όλα με τον κορονοϊό.

Το YFSF αναμένεται να ολοκληρώσει φέτος τον κύκλο του, όμως όσο πιο πολύ καθυστερεί η όλη καραντίνα, τόσο πιο λίγα επεισόδια θα προβληθούν. Αν ισχύσει το σενάριο που θέλει φέτος τα κανάλια να παρατείνουν την σεζόν, τότε ίσως το αγαπημένο σόου που παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου να ρίξει αυλαία -γιατί όχι- και στα μέσα καλοκαιριού. Μην ξεχνάμε όμως πως οι συντελεστές του, ίσως τότε να έχουν και άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις που δεν θα τους επιτρέπουν να ανήκουν στο δυναμικό του σόου και τότε ίσως να αλλάξουν τα πράγματα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όλοι πηγαίνουν με τη λογική "ένα βήμα τη φορά".

Το Big Brother, μόλις λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του ανέβαλε την πρεμιέρα του και δεν βγήκε ποτέ στον αέρα. Άνθρωποι που γνωρίζουν τα πράγματα, λένε πως κατά 99% η παραγωγή θα βγει του χρόνου και όχι φέτος, όσο και αν τραβήξει η καραντίνα.

Το MasterChef φαίνεται να διαχειρίστηκε σωστά τα επεισόδια που είχε γυρίσει ήδη και από εκεί που το παρακολουθούσαμε από Δευτέρα έως Παρασκευή, προβάλλεται πλέον από Δευτέρα έως Τετάρτη. Όμως, αν τραβήξει πολύ περισσότερο η καραντίνα, δεν είναι σίγουρο ότι θα φτάσουν τα γυρισμένα επεισόδια.

Ελπίζουν όλοι πως όλα θα πάνε καλά και θα συνεχιστούν όλα κανονικά, για να μην επαναληφθεί η τηλεοπτική τραγωδία του 2013 στο Mega, όταν το MasterChef τότε είχε ολοκληρωθεί στον ημιτελικό χωρίς τελικά να ανακηρυχθεί ο νικητής.

Το My Style Rocks θα κινηθεί σύμφωνα με τις εξελίξεις επίσης, με τους περισσότερους από τους συντελεστές να πιστεύουν πως το ριάλιτι μόδας θα ολοκληρωθεί σε λιγότερα επεισόδια, στο τέλος της παρατεταμένης -για φέτος- τηλεοπτικής σεζόν.

Τι γίνεται με τις σειρές;

Ήδη έχουμε δει να προβάλλεται η σειρά Άγριες Μέλισσες από την αρχή, από το πρώτο δηλαδή επεισόδιο.

Ωστόσο, φαίνεται πως επιστρέφει στη μικρή οθόνη σύντομα με νέα επεισόδια, που προφανώς είχαν γυριστεί πριν από την έλευση της πανδημίας. Την αποκάλυψη έκαναν οι πρωταγωνιστές μέσα από την επίσημη σελίδα του σίριαλ στο instagram.

Ο παπα-Γρηγόρης. η Λενιώ και ο κουρέας ποζάρουν με πλατύ χαμόγελο και σχολιάζουν: «Επιστρέφουν σύντομα και η χαρά τους δεν περιγράφεται». Αυτό σημαίνει πως ο ΑΝΤ1 έχει προγραμματίσει σύντομα να ξεκινήσει με προβολές νέων επεισοδίων.

Την ίδια στιγμή, ο ΣΚΑΪ συνεχίζει με νέα επεισόδια τη σειρά «8 λέξεις», όμως με μειωμένη ώρα, αφού αντί για δύο προβάλλονται μονά. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Ανδρέας Γεωργίου ανακοίνωσε πως σταματούν τα γυρίσματα της σειράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι έχει στην «κάβα» του ακόμα έτοιμα περίπου 10 επεισόδια και οι τηλεθεατές θα παρακολουθούν νέες εξελίξεις της αγαπημένης τους σειράς για λίγες ακόμα μέρες. Για το τι θα ακολουθήσει στο μέλλον ο ΣΚΑΪ θα κάνει σύντομα τις απαραίτητες ανακοινώσεις, αν και το πιθανότερο είναι να συνεχίσει με επαναλήψεις της σειράς, καθώς τα γυρίσματα δεν θα ξεκινήσουν.

Στο ίδιο μοτίβο αναμένεται να κινηθούν και οι υπόλοιπες σειρές των καναλιών καθώς θα πρέπει να τελειώσει η καραντίνα για να συνεχίσουν τα γυρίσματα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved