Ελένη Μενεγάκη: Τα έχασε με τον Γιώργο Μπόγρη – Η απίθανη ατάκα της! ( Video & Photos)
Media

Ελένη Μενεγάκη: Τα έχασε με τον Γιώργο Μπόγρη – Η απίθανη ατάκα της! ( Video & Photos)

Ο Γιώργος Μπόγρης μίλησε στην εκπομπή, Ελένη μέσω skype και η Ελένη Μενεγάκη τα έχασε με τον μπασκετμπολίστα!

Η Ελένη Μενεγάκη αρχικά ήθελε να μάθει ποια είναι η κατάσταση που επικρατεί στην Ισπανία λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού!

Ο Γιώργος Μπόγρης της είπε: «Στα Κανάρια Νησιά δεν είναι τόσα πολλά τα κρούσματα, όμως επειδή έχουμε τους ίδιους νόμους με την Ισπανία, είναι πολύ αυστηρά τα πράγματα εδώ. Είμαι τυχερός επειδή έχω θέα από το σπίτι, οπότε μπορώ και ξεφεύγω, χαλαρώνω και δεν νιώθω τόσο πολύ να πνίγομαι. Από την άλλη τα πράγματα είναι πολύ τεταμένα, υπάρχει πολύ άγχος για το αύριο.

Γενικά ο κόσμος επειδή είναι σε μια αβεβαιότητα, το βγάζει προς τα έξω. Από την άλλη, επειδή υπάρχει παιδεία εδώ, ακολουθούν τους νόμους κατά γράμμα, δεν είναι σαν και εμάς που νιώθουμε επαναστάτες και επειδή σαν Βαλκάνιοι έχουμε περάσει στο παρελθόν πιο δύσκολα, νομίζουμε πως μπορούμε να κερδίσουμε τους πάντες. Εδώ έχουν μια νοοτροπία και μια παιδεία πως από την στιγμή που η κυβέρνηση είπε κάτι, σίγουρα θέλει το καλό μας, σίγουρα είναι ειδικοί και πρέπει να το ακολουθούμε κατά γράμμα. Έτσι, γενικά, είναι όλοι στην αναμονή και περιμένουν αποφάσεις».

Μάλιστα, ανέφερε: «Το πρόστιμο για όποιον σπάσει την καραντίνα είναι 3 με 5 χιλιάδες ευρώ. Δεν έχουμε αυτό με το SMS που ισχύει στην Ελλάδα. Εδώ η καραντίνα είναι ολική. Το μόνο διαβατήριο σου είναι ο σκύλος, το σούπερ μάρκετ, το φαρμακείο και το νοσοκομείο. Οπότε ίσως μία λύση είναι να υιοθετήσουμε ένα σκυλάκι, οπότε και θα δώσουμε αγάπη στο ζωντανό, αλλά και θα έχουμε ένα.. διαβατήριο για τον έξω κόσμο».

H Eλένη Μενεγάκη τον άκουγε που μιλούσε και ήταν τόσο λαλίστατος και έπαθε πλάκα: «Ρε Γιώργο από περιέργεια! Πάντα ήσουν τόσο ομιλητικός και κοινωνικός; Έχω πάθει πλάκα! Είναι σα να είσαι άνθρωπος της τηλεόρασης… Λες και γνωριζόμασταν και χθες και τα λέγαμε ωραία. Έχεις μία άνεση τρομακτική! Δηλαδή πραγματικά εντυπωσιάζομαι…Αλήθεια το λέω»!

Δείτε τι απάντησε ο Γιώργος Μπόγρης στην Ελένη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved