Αλέξης Παπαχελάς: Η «μάχη» με τον κορονοϊό, η φωτό από το νοσοκομείο και οι πρώτες δηλώσεις
Media

Αλέξης Παπαχελάς: Η «μάχη» με τον κορονοϊό, η φωτό από το νοσοκομείο και οι πρώτες δηλώσεις

Ο Αλέξης Παπαχελάς, αφού ξεπέρασε την περιπέτεια υγείας με τον κορονοϊό και αφού χρειάστηκε να νοσηλευθεί σε ΜΕΘ, μίλησε για τη μάχη του με τον κορονοϊό.

Ο γνωστός δημοσιογράφος πέρασε το δικό του μήνυμα μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας (6-04) στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Σία Κοσιώνη.

«Προσέξτε. Μείνετε σπίτι. Πάρτε το σοβαρά. Δεν αφορά μόνο τους ευάλωτους ή με προβλήματα υγείας. Αφορά όλους μας. Όλοι είμαστε ανοιχτοί σε αυτήν την απειλή. Είναι κάτι πάρα πολύ σοβαρό κάτι πάρα πολύ βαρύ. Εγώ θέματα υγείας δεν είχα παρά μόνο μερικά κιλά παραπάνω. Ξαφνικά βρέθηκα να γίνομαι 59 στην εντατική».

Μιλώντας για την εμπειρία του στο νοσοκομείο, ο Αλέξης Παπαχελάς ανέφερε ότι του έκανε εντύπωση ότι ακόμα και οι γιατροί μαθαίνουν κάθε μέρα κάτι καινούργιο, δοκιμάζοντας κάθε μέρα κάτι διαφορετικό.

«Αυτό που κρατάω από αυτή την εμπειρία είναι οι άνθρωποι που στάθηκαν σε μένα, οι ήρωες πίσω από τις μάσκες. Οι άνθρωποι που εργάζονται στον τομέα της υγείας χρειάζονται στήριξη από όλους εμάς και την πολιτεία, να αποκτήσουν τον εξοπλισμό που χρειάζονται γιατί η μάχη θα συνεχιστεί», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο αλλά και τη συγκλονιστική φωτογραφία που «ανέβασε» στο Instagram του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved