Άγριες Μέλισσες: Ελένη Καρακάση «Δεν αποφασίζω τις δουλειές μου με μόνο κριτήριο το οικονομικό»
Media

Άγριες Μέλισσες: Ελένη Καρακάση «Δεν αποφασίζω τις δουλειές μου με μόνο κριτήριο το οικονομικό»

Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη Καρακάση παίρνει θέση για όσα ακούγονται σχετικά με τις χαμηλές αποδοχές των ηθοποιών στην πιο πετυχημένη σειρά της σεζόν

Πολύς λόγος έχει γίνει για το αν οι ηθοποιοί που παίζουν στις Άγριες Μέλισσες πληρώνονται λίγα χρήματα την ώρα που η σειρά σκίζει σε νουμερα τηλεθέασης.

Η Ελένη Καρακάση παίρνει θέση σε αυτή την συζήτηση, ενώ μιλάει και για την πανδημία που πλήτει τον πλανήτη και μας κρατάει όλους στα σπίτια μας.


Πώς βιώνεις όλο αυτό που ζούμε αυτές τις μέρες με τον κορονοϊό;
Προσπαθώ να διατηρώ την ψυχραιμία μου και να είμαι αισιόδοξη. Δεν είναι πάντα πολύ εύκολο. Κάνω πολλές δουλειές στο σπίτι για να μην το σκέφτομαι. Κάνω γενικά πράγματα για να ξεφεύγει το μυαλό μου. Κάνω ελάχιστες μετακινήσεις, κυρίως στη μαμά μου, που ανήκει σε ευπαθή ομάδα και στην οποία πηγαίνω τα ψώνια, στο σούπερ μάρκετ και βόλτα με τον σκύλο μου. Για ψώνια βγαίνω τις ώρες που δεν έχει αιχμή.

Βλέπεις συνέχεια ειδήσεις;
Βλέπω, ναι, και πολλές φορές είναι τρομακτικές. Παρακολουθώ την ενημέρωση από τον κύριο Τσιόδρα και μετά ζάπινγκ στα δελτία ειδήσεων. Στις 22.00 αρχίζω να βλέπω ταινίες και σειρές.

Η μαμά σου ανησυχεί για όλο αυτό;
Η μαμά μου είναι 74 και μπήκε σε εθελοντική αυτοαπομόνωση πριν ανακοινωθεί η αυστηροποίηση των μέτρων. Εχει διαβήτη και κάνει ινσουλίνη. Ακόμη και εμείς όταν συναντιόμαστε δεν έχουμε αγκαλιές και φιλιά, είμαστε σε απόσταση.

Πιστεύεις Ελένη, ότι θα τελειώσει γρήγορα όλο αυτό;
Εξαρτάται τι θεωρεί ο καθένας γρήγορα. Θέλω να πιστεύω πως κάποια στιγμή όλο αυτό θα τελειώσει και θα συνεχίσουμε τη ζωή μας σε έναν κοντινό ρυθμό με αυτόν που είχαμε πριν. Δεν θέλω να ακούω τα πολύ δυσοίωνα σενάρια. Σκέφτομαι το σήμερα και την επόμενη μέρα. Περιμένω πιο αισιόδοξα νέα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Επαναπροσδιορίζονται οι ανθρώπινες σχέσεις με όλο αυτό που συμβαίνει; Σίγουρα γιατί καταλαβαίνεις πως μία αγκαλιά και ένα φιλί αποκτούν άλλη αξία. Την περασμένη εβδομάδα είχαμε δύο θανάτους στο επαγγελματικό και οικογενειακό μου περιβάλλον και ένα μνημόσυνο.
Με σόκαρε ότι ούτε τους ανθρώπους μπορούσα να αποχαιρετήσω, ούτε να συμπαρασταθώ στα αγαπημένα μου πρόσωπα που βιώνουν την απώλεια. Είναι τραγικό

Είχες κλείσει κάποιες δουλειές για το καλοκαίρι;
Είχα μιλήσει για κάποιες συναυλίες Αλλά όπως καταλαβαίνεις τώρα όλο αυτό είναι έχει παγώσει.

Με την εμπειρία σου από το Familiar όταν η Δανάη Λουκάκη σου είπε πως θα πάρει μέρος, τι της είπες;
Να το κάνει ήταν για μένα αξέχαστη εμπειρία και ως διαγωνιζόμενη αλλά και ως καθηγήτρια. Μπορώ να σου πω πως εγώ έβαλα την υποψία στη Δανάη. Της είχα πει πως θα της πήγαινε πολύ θέλει τρελά το Familiar.

Έγινε πολύς λόγος για χαμηλές αποδοχές στις Άγριες Μέλισσες. Τι ισχύει;
θα σου μιλήσω για τον εαυτό μου σε σχέση με το τι υπήρχε πριν από 10 χρόνια σίγουρα είναι πιο χαμηλές. Όμως από κει και πέρα ο καθένας έχει την επιλογή και τα κριτήρια του. Πρέπει να σκεφτούμε τι σου προσφέρει κάθε δουλειά.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved