Στο "X-factor" μείον... 110 κιλά!
Media

Στο "X-factor" μείον... 110 κιλά!

Εχασε 110 κιλά (!), μπήκε στο «X-Factor» και άλλαξε όλη του η ζωή! Ο Αλέξανδρος Νότας έχασε για την ακρίβεια 198 κιλά. Μπορεί μέχρι τώρα να μην μπορούσε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα -είχε δηλώσει συμμετοχή και στα προηγούμενα «X-Factor», αλλά κόπηκε-, φέτος όμως πέρασε την πόρτα του «X-Factor 3» και κοιτάζει τη ζωή με άλλο μάτι...

«Στο τραγούδι και γενικότερα στην εποχή όπου ζούμε τώρα πρέπει να έχεις όλο το πακέτο, και φωνή, αλλά και να είσαι και ευπαρουσίαστος» είπε ο 31χρονος τραγουδιστής. Και πρόσθεσε: «Τόσα χρόνια, λόγω των κιλών, είχα πρόβλημα με μαγαζιά και μεγάλες πίστες. Από τότε που αδυνάτισα, άνοιξαν πόρτες. Μπορεί στα δύο πρώτα “Χ-Factor” να μην μπόρεσα να μπω, αλλά τώρα τα κατάφερα».

Ανοίγοντας την ψυχή του αποκαλύπτει: «Δούλευα πολλά χρόνια στην επαρχία. Στην Καβάλα απ' όπου κατάγομαι ήμουν “ο Αλέξανδρος με την καλή φωνή που τραγουδάει”, αλλά πάνω απ' όλα ήμουν φίλος τους. Βίωσα τον ρατσισμό αργότερα, στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Κακά τα ψέματα, με τόσα κιλά δεν μπορείς να δουλέψεις νύχτα. Τότε ήμουν 198 κιλά και τώρα έχω χάσει τα 110».

Ο Αλέξανδρος Νότας είδε τη ζωή του όλη να αλλάζει όταν άρχισε να παίρνει κιλά. «Εκανα πολλά χρόνια πρωταθλητισμό. Ασχολούμουν με τη γυμνααστική, συγκεκριμένα με κολύμπι, kick boxing και ιστιοπλοΐα. Απ' όταν όμως υπηρέτησα στον στρατό και έπειτα, εμφανίστηκε κάποιο πρόβλημα με τον θυρεοειδή μου και άρχισα να παίρνω κιλά. Εκανα ειδική διατροφή, δίαιτες, πήγα σε ινστιτούτα. Η μόνη λύση, όπως αποδείχτηκε, ήταν να χειρουργηθώ. Υποβλήθηκα σε επέμβαση πριν από δυόμιση χρόνια και σε συνδυασμό με γυμναστική και διατροφή, τώρα μπορώ να κυνηγάω το όνειρό μου».

Οσο για τις συμβουλές του στους παχύσαρκους; «Να μη χάνουν το κουράγιο τους, να ψάχνουν την καλύτερη λύση για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα. Να το παλεύουν και να ακουν μόνο τους ανθρώπους που τους αγαπάνε». πηγή:espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved