8 λέξεις: Η οικονομική καταστροφή και η γέννα που θα έρθει νωρίς!
Media

8 λέξεις: Η οικονομική καταστροφή και η γέννα που θα έρθει νωρίς!

8 λέξεις: Ο Οδυσσέας και η Ερση από τότε που αποφάσισαν να είναι μαζί έχουν αντιμετωπίσει πολλά διάφορα προβλήματα, ενώ υπήρξαν στιγμές που τέθηκε σε κίνδυνο ακόμα και η εγκυμοσύνη της κοπέλας. 

Οι ήρωες του ερωτικού - πολιτικού θρίλερ του ΣΚΑΙ «8 λέξεις» έχουν κληθεί ουκ ολίγες φορές να αντιμετωπίσουν διάφορες καταστάσεις. Άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε όχι. Εξαίρεση, φυσικά, δεν αποτελούν ο Οδυσσέας και η Ερση, οι οποίοι από τότε που αποφάσισαν να είναι μαζί και στη ζωή, πέρα από τη δουλειά, πέρασαν από διαφορές δοκιμασίες.

Η πιο μεγάλη, βέβαια, ήταν αυτή που η νεαρή γυναίκα, ούσα έγκυος, οδηγήθηκε στη φυλακή για έναν φόνο που δεν διέπραξε ποτέ. Τότε, ο αγαπημένος της έκανε αγώνα δρόμου, μέχρι να βρει έναν μάρτυρα-κλειδί που θα οδηγούσε στην αθώωση της.Όπως και έγινε.

Μόνο που η Ηλιάνα δεν έμεινε μόνο σε αυτό, καθώς στόχος της ήταν -και είναι- να τους εκδικηθεί για τον θάνατο της μικρής Αριάδνης. Έτσι, έβαλε φωτιά και στο ατελιέ που μένουν. Ωστόοο, το ζευγάρι κατάφερε να σωθεί στο παρά ένα και, αφού έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις στην Έρση, βεβαιώθηκαν ότι τα δίδυμα κοριτσάκια που κυοφορεί δεν διατρέχουν κανέναν κίνδυνο και όλα βαίνουν καλώς.

Σύμφωνα με το ΜyTv, στα καινούργια επεισόδια της σειράς θα δούμε το ζευγάρι να βρίσκεται αντιμέτωπο με την οικονομική καταστροφή, λόγω της πυρκαγιάς που κατέστρεψε ολοσχερώς το ατελιέ - συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών αντικειμένων τους και των πινάκων που είχε ζωγραφίσει ο Οδυσσέας.

Παρ' όλα αυτά, δεν πτοούνται και παλεύουν να σταθούν ξανά στα πόδια τους. Κάτι που δεν θα αργήσει να συμβεί, με τον Οδυσσέα και την Ερση ν' αρχίζουν να χαμογελούν ξανά. Μάλιστα, η χαρά τους θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη όταν έρθει η ημέρα που θα μπουν στο νοσοκομείο, ώστε η Ερση να γεννήσει. Κατά τη διάρκεια της γέννας, μάλιστα, δεν παρουσιάζεται καμία επιπλοκή και ο Οδυσσέας και η Ερση πλέουν σε πελάγη ευτυχίας!

Η γέννα που θα έρθει πιο νωρίς

Οι συντελεστές των ελληνικών σειρών έχουν σταματήσει προσωρινό τα γυρίσματα, λόγω του κορονοϊού, με αποτέλεσμα να καλούνται να διαχειριστούν το υλικό που έχουν στη διάθεσή τους και αυτό που θα δημιουργήσουν εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved