Έλα στη θέση μου: Καταιγιστικές εξελίξεις: Θα γίνει χαμός!
Media

Έλα στη θέση μου: Καταιγιστικές εξελίξεις: Θα γίνει χαμός!

Έλα στη θέση μου: Οι εξελίξεις στην κωμική σειρά του Alpha είναι καταιγιστικές. Ο Μίμης, που δεν αντέχει να βλέπει άλλο τον πατέρα του να βασανίζεται, αποφασίζει να πάρει δραστικά μέτρα και να ξεσκεπάσει την Μπεάτα.

Εδώ και αρκετό καιρό, ο Μίμης έχει αντιληφθεί τον ρόλο που παίζει η Μπεάτα και τον βαθμό στον οποίο επηρεάζει ψυχολογικά τον πατέρα του. Σίγουρος, πλέον, πως η γυναίκα αυτή έχει εξαπατήσει τον Θοδωρή και δεν έχει αληθινά αισθήματα για εκείνον, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Έτσι, ζητάει τη βοήθεια του καλού του φίλου Βλάση. Εκείνος, με τη συνδρομή του Μίμη και της Μαρίνας, στήνουν παγίδα στην Μπεάτα. Την ίδια ώρα, ο Θοδωρής αρνείται οποιαδήποτε συμβουλή από τον γιο του ή τους γύρω του.

Το γεγονός αυτό κάνει επιτακτική την επίσπευση του σχεδίου του Βλάση και του Μίμη. Λίγο αργότερα, η συμμαχία των δύο ανδρών φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα, καθώς αποκαλύπτεται στον Θοδωρή το πραγματικό πρόσωπο της Μπεάτας. Εκείνος, συντετριμμένος, αποφασίζει να την ξεμπροστιάσει.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο του στοιχίζει πολύ, αφού ο Θοδωρής είχε αληθινά αισθήματα για εκείνη. Ο ίδιος καταρρέει ψυχολογικά και δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί σωστά μια τέτοια κατάσταση. Παράλληλα, ο Μίμης αισθάνεται δικαίωση αλλά και ανακούφιση από την εξέλιξη των πραγμάτων.

Όμως, λίγο αργότερα, η χαρά του αυτή μετατρέπεται σε αγωνία, αφού στην αυλή σημαίνει συναγερμός γιατί ο Θοδωρής .είναι άφαντος. Ετσι, ο Μίμης πάνω στην ανησυχία για τον πατέρα του έρχεται σε σύγκρουση και με τη Λατάνια και ο τσακωμός αποτρέπεται την τελευταία στιγμή.

Όλοι είναι ανήσυχοι για το πού μπορεί να έχει πάει ο Θοδωρής και σε ποια κατάσταση βρίσκεται. Τον αναζητούν και τη λύση στο μυστήριο δίνει ξαφνικά ο Ζούβας, καθώς βρίσκει τον Θοδωρή ξαπλωμένο στα σκαλιά της έπαυλης.

Ο άντρας είναι καταρρακωμένος και αρκετά στενοχωρημένος με την τροπή που πήραν τα πράγματα. Ετσι, το μόνο που επιθυμεί είναι να κλειστεί στον εαυτό του και να μη μοιραστεί τον πόνο του με κάποιον.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολοθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved