Elif: ΣΟΚ!Η Αρζού ζητά τη βοήθεια του Ουμίτ για να σκοτώσει την Γκόντζα! (Photos)
Media

Elif: ΣΟΚ!Η Αρζού ζητά τη βοήθεια του Ουμίτ για να σκοτώσει την Γκόντζα! (Photos)

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην Elif!

Σήμερα, Παρασκευή 10/4/20 στη σειρά ELIF η Αρζού επιστρέφει σπίτι με αίμα στο κεφάλι της. Ο Ουμίτ βλέπει το αίμα και τη ρωτάει τι συνέβη. Η Αρζού του λέει πως η Γκόντζα και η Ασουμάν της επιτέθηκαν και κατηγορεί τον Ουμίτ για αυτό επειδή δεν σκότωσε την Γκόντζα όταν ήταν στο νοσοκομείο και τώρα η ύπαρξη της αποτελεί για εκείνη μια μόνιμη απειλή.

Η Αρζού του προτείνει να σκοτώσουν την Γκόντζα και να ξεμπερδεύουν μαζί της. Ο Ουμίτ δεν μπορεί να πιστέψει αυτά που ακούει και της λέει πως δεν θα αλλάξει ποτέ. Η οικογένεια Εμίρογλου τρώει δείπνο για πρώτη φορά στο άνετο σπίτι του Γιουσούφ. Ο Μουράτ μισεί τη ζωή του και τον γάμο του.

Η Αϊλά αλλάζει το δωμάτιό του και γίνεται έξαλλος. Η Ζεϊνέπ λέει στη Μελέκ πως θέλει να δουλέψει και της ζητάει να μιλήσει στον Τζεβαχίρ για να την προσλάβει. Πρώτα όμως πρέπει να μιλήσει στον Σελίμ και να πάρει την άδειά του. Στη γειτονιά του Γιουσούφ, υπάρχει μια γυναίκα, η Λεϊλά, η οποία είναι ερωτευμένη με τον Γιουσούφ. Η μητέρα της Λεϊλά πιστεύει πως ο Γιουσούφ επέστρεψε στη γειτονιά παντρεμένος. Πιστεύει ότι η Μελέκ είναι γυναίκα του.

Η Λεϊλά απογοητεύεται. Ο Σελίμ νιώθει κάθε μέρα όλo και πιο κουρασμένος. Όλη η οικογένεια όμως νιώθει μεγάλη ευγνωμοσύνη στο πρόσωπο του Γιουσούφ. Ο Γιουσούφ τους λέει πως είναι πολύ χαρούμενος επειδή το σπίτι του απέκτησε πάλι ζωή…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved