Άγριες μέλισσες: Η επιστροφή στο Διαφάνι θα είναι γεμάτη ανατροπές! (Photos)
Media

Άγριες μέλισσες: Η επιστροφή στο Διαφάνι θα είναι γεμάτη ανατροπές! (Photos)

Άγριες μέλισσες: Μπορεί αυτή την περίοδο η τηλεόρασή μας να είναι γεμάτη επαναλήψεις, όμως, μόλις η σειρά επιστρέψει στους δέκτες μας, ένα είναι το σίγουρο: Η ζωή κανενός ήρωα δεν θα είναι όπως πριν.

Οι πομπές της Μυρσίνης

Η δολοπλόκος μητέρα της οικογένειας των Σεβαστών έχει πολλά ένοχα μυστικά, τα οποία ένα ένα έχουν αρχίσει να αποκαλύπτονται. Οι ερωτικές συναντήσεις της με τον Θωμά, η ανήθικη πρόταση της στον Μιλτιάδη, η ευκολία με την οποία πρότεινε στις Σταμίραινες να αλλάξει χέρια το παιδί είναι μερικά μόνο στοιχεία τα οποία αποκαλύπτουν το χαρακτήρα της και ο σύζυγος της, όσο και να μην το θέλει, έχει αρχίσει να αμφιβάλλει για πολλά.

Ο γάμος της μαζί του δεν ήταν ποτέ εύκολος, αφού εκείνος είναι ένας σκληρός άντρας, ο οποίος, ωστόσο, δεν θα μπορούσε ποτέ να αντιμετωπίσει μια γυναίκα ως ίση. Οι ανέσεις όμως μιας ζωής στο πλάι του ήταν αρκετές για να την πείσουν να μείνει εκεί, ικανοποιώντας την ωραιοπάθειά της σε αγκαλιές άλλων αντρών.

Βάσιμες λοιπόν οι όποιες υποψίες για το τα παιδιά του Σεβαστού ποιους έχουν πατεράδες.... Αν οι πομπές της αποκαλυφθούν σε όλο τους το μεγαλείο, ποια πιστεύετε ότι θα ήταν η αντίδραση του αδίστακτου Δούκα;

Σε αυτό το στοιχείο του χαρακτήρα του ποντάρει και ο Λιας, όταν θα προσπαθήσει να τον εκβιάσει. Ο Λιας είναι το μόνο πρόσωπο που μπορεί να συνδέσει τον Δούκα με όλες τις επιθέσεις εναντίον των αγροτών και για να μην το κάνει του ζητάει να δολοφονήσει τη μάρτυρα που θα βάλει τον ίδιο στη φυλακή, τη γυναίκα του, Βασούλα. Ο Προύσαλης, ο οποίος ξέρει πολύ καλά με ποιον έχει να κάνει, προσπαθεί να τη φυγαδεύσει εγκαίρως στα Γιάννενα μέχρι τη δίκη. Ωστόσο, οι εξελίξεις είναι πιο γρήγορες από εκείνον. Η Βασούλα εξαφανίζεται μυστηριωδώς από το σπίτι του και όλο το χωριό την αναζητεί. Νούμερο ένα ύποπτος ο Μελέτης, ο οποίος συλλαμβάνεται και ανακρίνεται χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις της εμπλοκής του. Το χωριό ξεσηκώνεται για μία ακόμα φορά εναντίον των Σεβαστών και ένας απειλητικός όχλος πλησιάζει το σπίτι τους.

Ο Προύσαλης, ο οποίος παρακολουθεί στενά τόσο τους Σεβαστούς όσο και τον Δούκα, καταφέρνει να εντοπίσει τον Μελέτη, την ώρα που προσπαθεί να φυγαδεύσει με ένα φορτηγάκι τη Βασούλα από το χωριό. Όταν ο έλεγχος που κάνει στο φορτηγάκι είναι άκαρπος, ο Προύσαλης φτάνει στα όρια του, δεν γίνεται να του γλιτώσουν ξανά!

Η πολυπόθητη Ελένη

Μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς τη ζωή της μεγάλης Σταμίραινας και όπως φαίνεται αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει στη συνέχεια. Αυτό όμως που είναι πολύ πιθανό να αλλάξει είναι ο άντρας που μοιράζεται το... κρεβάτι της!

Η δεύτερη ευκαιρία που αποφάσισε να δώσει στη σχέση της με τον Κυπραίο μπορεί να τον έχει κάνει ευτυχισμένο, ωστόσο, ο·δεσμός τους έχει σαθρά θεμέλια και με τον πρώτο τριγμό θα καταρρεύσει σαν αχυρένιο σπίτι.

Τα μυστικά μεταξύ τους είναι πολλά και μόλις αρχίσουν να αποκαλύπτονται, τίποτα πια δεν θα είναι όπως παλιά. Τα κρίματα στο λαιμό του Θωμά είναι πολλά και άλλα τόσα τα φαντάσματα που τον στοιχειώνουν. Όταν ο Νέστωρας ανακαλύψει την αλήθεια για εκείνον, είναι σχεδόν βέβαιο πως δεν πρόκειται να την κρατήσει για τον εαυτό του, εκτός και αν ο Κυπραίος βάψει για μία ακόμα φορά τα χέρια του με αίμα, προκειμένου να διασφαλίσει την πλαστή του ευτυχία.

Η απόφαση της Ελένης, από την άλλη πλευρά, να μην του αποκαλύψει τίποτα για την εγκυμοσύνη της αδελφής της και για το σχέδιο που έχει καταστρωθεί, είναι μία ακόμα ωρολογιακή βόμβα.

Ο Θωμάς δεν είναι χτεσινός και σίγουρα ξέρει να διαβάζει ανάμεσα από τις γραμμές, σύντομα, όμως, θα καταλάβει ότι υπάρχει ακόμα ένα μυστικό που κρύβουν οι Σταμίραινες.

Ίσως αυτό μαζί με την αλήθεια για τη δολοφονία του Σέργιου να γίνουν τα όπλα του, όταν ο ερωτάς του για την Ελένη δεν θα είναι αρκετός προκειμένου να την κρατήσει κοντά του. Και αυτό είναι πολύ πιθανό να συμβεί όταν ο Λάμπρος μπει ξανά στο παιχνίδι της διεκδίκησης. Τότε ίσως χρειαστεί ο Κυπραίος να θυμηθεί ξανά τον «καλό» του εαυτό και να πραγματοποιήσει τις αρχικές του απειλές προς το δασκαλάκο.

Ο εφιάλτης της Ανέτ ζωντανεύει

Η Παριζιάνα της οικογένειας των Σεβαστών έχει καταλάβει πλέον πως ο Δούκας είναι ο χειρότερος αδελφός που θα μπορούσε να έχει. Μετά την πλεκτάνη εις βάρος του αδελφού τους, Μιλτιάδη, η αποκάλυψη ότι της είχε πει ψέματα ακόμα και για τη ζωή του ίδιου της του παιδιού ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Η Ανέτ σύντομα μαθαίνει ποιος ήταν τελικά εκείνος που υιοθέτησε τον μονάκριβο γιο της και η συνειδητοποίηση πως ο γιος της είναι ο Μελέτης είναι το λιγότερο σοκαρισπκή.

Πώς να πιστέψει ότι το τσιράκι του αδελφού της, αυτός ο σατράπης που τρομοκρατεί το Διαφάνι με τους τραμπουκισμούς του, είναι ο δικός της γιος; Πώς θα ομολογήσει στην Πηνελόπη ότι ο άντρας που έχει ερωτευτεί και ποθήσει όσο κανέναν είναι ο ξάδελφος της; Μήπως όμως αυτό το δεύτερο σκέλος δεν ισχύει;

Τέλος εποχής για Λάμπρο και Θεοδοσία

Η αποκάλυψη της εξωσυζυγικής σχέσης της Θεοδοσίας με το γιατρό Βασταρδή δίνει στον Λάμπρο την ιδανικότερη ευκαιρία να βγει από ένα γάμο που είχε γίνει θηλιά στο λαιμό του και να διεκδικήσει επιτέλους με καθαρό κούτελο τον έρωτα της ζωής του.

Η Θεοδοσία, όμως, η οποία ξέρει πολύ καλά τι είναι αυτό που σιγοκαίει την καρδιά του άντρα της, δεν πρόκειται να του χαρίσει εύκολα την ελευθερία του, ούτε καν για τα μάτια του γοητευτικού Αλέξανδρου.

Η ευκολία με την οποία ο Λάμπρος παίρνει την απόφαση για το διαζύγιο ξυπνάει τη ζήλια αλλά και την επιθυμία για εκδίκηση μέσα της. Η πεισματική της άρνηση να μη συναινέσει στο χωρισμό είναι στην ουσία μια καταδίκη για τη ζωή τους.

Ο Λάμπρος, όμως, πλέον, είναι θηρίο σε κλουβί και θα αποφασίσει να σπάσει τα δεσμά του μια και καλή, αναλαμβάνοντας το όποιο κόστος της απόφασης του. Προχωράει τη διαδικασία του διαζυγίου και η Θεοδοσία παθαίνει πανικό, βλέποντας ότι πλέον το παιχνίδι έχει φύγει από τα δικά της χέρια.

Ο Λάμπρος θέλει πίσω την αγάπη του και μη έχοντας πια να χάσει τίποτα, είναι έτοιμος να τα παίξει όλα για όλα. Πώς θα αντιδράσει όμως η Ελένη, όταν θα τον δει στο κατώφλι της;

Η Πηνελόπη μαθαίνει την αλήθεια

Η μοσχαναθρεμμένη κόρη των Σεβαστών μπορεί να έχει δεχτεί την απόφαση του Μελέτη να κρατηθεί μακριά της, δεν μπορεί όμως να τον βγάλει από το μυαλό της. ηόσο μάλλον όταν ο άντρας της, Κλεομένης, αδυνατεί να της προσφέρει έστω για ένα λεπτό την ηδονή που της προσέφερε εκείνος τη μέρα στον αχυρώνα. Εντελώς τυχαία βρίσκεται μπροστά σε ένα καβγά και έκπληκτη ακούει τον Μελέτη να αμφισβητεί ον ανδρισμό του άντρα της.

Του ζητάει εξηγήσεις και εκείνος αναγκάζεται να της αποκαλύψει το σχέδιο που έχει καταστρώσει με τον αδελφό της, για να ξεσκεπάσει την αληθινή ταυτότητα του συζύγου της. Εκείνη σοκαρισμένη από τα όσα μαθαίνει προσπαθεί να ανακαλύψει η ίδια την αλήθεια για τον Κλεομένη. Πλησιάζει λοιπόν τον μόνο άνθρωπο που ίσως να ξέρει αυτήν τη στιγμή περισσότερα για εκείνον και αυτός δεν είναι άλλος από τον Δημητράκη. Εκείνος ξέρει ήδη πολλά για το παρελθόν του Κλεομένη και ίσως κάπου να έχει αρχίσει να νιώθει αληθινή συμπάθεια για αυτό τον έμπειρο άντρα.

Άλλωστε, ο Μελέτης και ο Κωνσταντίνος δεν ήταν ποτέ καλοί με κανέναν, γιατί να τους βοηθήσει;

Ο άντρας που θα αλλάξει γνώμη στη Δρόσω

Οι προσπάθειες του Νικηφόρου να γλυκάνει την πληγωμένη καρδιά της Ασημίνας φαίνεται να έχουν αποτέλεσμα και εκείνη αποφασίζει να τον βοηθήσει στην εκδίκηση που έχει σχεδιάσει ενάντια στον Δούκα.

Μαζί πηγαίνουν να συναντήσουν τον μόνο άνθρωπο που μπορεί να τους βοηθήσει, τον καθηγητή Θεοτόκη, μεγάλο πολέμιο της απαλλοτρίωσης. Εκείνος είναι δύσπιστος και δεν δέχεται να γίνει σύμμαχος τους. Η Ασημίνα από την άλλη πλευρά νιώθει διχασμένη.

Θα γίνει αληθινή σύμμαχος του συζύγου της ή την πιο κρίσιμη στιγμή θα αποφασίσει να τον πληρώσει με το ίδιο νόμισμα, προδίδοντας την εμπιστοσύνη και τα σχέδια του;

Άλλωστε, εξακολουθεί να είναι μια πληγωμένη γυναίκα... Την ίδια ώρα με την αδελφή της προχωρούν το σχέδιο, με την ίδια να προσποιείται την έγκυο και τη Δρόσω να προσπαθεί να κρύψει τη δική της εγκυμοσύνη και να ελαχιστοποιεί τις δημόσιες εμφανίσεις της, μέχρι να βρεθεί λύση.

Άραγε, μπορεί κάτι να κλονίσει αυτή τους τη συμφωνία; Μήπως, τελικά, η Δρόσω που έχει αγαπήσει το αγέννητο πλάσμα το οποίο βρίσκεται μέσα της αλλάξει γνώμη, όταν ένας νέος άντρας ενδιαφερθεί αληθινά για εκείνη;

Αυτός ο άντρας δεν αργεί να κάνει την εμφάνιση του. Ένας νεαρός έμπορας υφασμάτων εξομολογείται το ενδιαφέρον του για τη μικρή Σταμίραινα στη Ρίζω και εκείνη, παρότι έχει συμφωνήσει στη συμμαχία των αδελφών, μη γνωρίζοντας την πλήρη αλήθεια θεωρεί αυτόν τον άντρα την ιδανική λύση για το αγέννητο παιδί της Δρόσως και την παροτρύνει να το σκεφτεί.


Πηγή: 7 μέρες TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved