Άγριες Μέλισσες: H «Δρόσω» και η «Σμαρώ» και η «Ριζώ» με τη «Βιολέτα» μαζί στη θεατρική σκηνή
Media

Άγριες Μέλισσες: H «Δρόσω» και η «Σμαρώ» και η «Ριζώ» με τη «Βιολέτα» μαζί στη θεατρική σκηνή

Αν και τα πράγματα λόγω συνθηκών και κορονοϊού είναι λίγο μετέωρα στην αγορά, ωστόσο οι θεατρικοί παραγωγή προγραμματίζουν τα νέα τους σχέδια.

Στην εκπομπή του star channel «Στη Φωλιά των Κου Κου» πρόβαλαν τις παραστάσεις που αναμένεται καλώς εχόντων των πραγμάτων να δούμε από την ερχόμενη σεζόν.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο έχουν σχεδιαστεί να παρουσιαστούν τρεις παραστάσεις, ενώ σε δύο από αυτές θα δούμε πρωταγωνίστριες από τις «Άγριες Μέλισσες».

Η Ελένη Καρακάση και η Θεοφανία Παπαθωμά πρόκειται να ενώσουν τις δυνάμεις τους στην παράσταση «Κάποτε στον Βόσπορο», ενώ εκεί θα είναι κι ο Στέλιος Μάινας, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Όμως σε μια ακόμη παράσταση θα δούμε ηθοποιούς των «Άγριων Μελισσών». Συγκεκριμένα, στην παράσταση «Βιολιστής στη Στέγη», θα δούμε την Ευαγγελία Μουμούρη, τη Δανάη Μιχαλάκη και τον Γιώργο Σουξέ, ενώ εκεί θα είναι ο σπουδαίος Γρηγόρης Βαλτινός κι η Μαρία Χάνου.

Τέλος, θα δούμε και την παράσταση «Τέλειοι ξένοι» όπου στο cast θα είναι ο Απόστολος Γκλέτσος μετά από αρκετά χρόνια θεατρικής απουσίας, τη Μπέσυ Μάλφα και τη Βασιλική Ανδρίτσου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved