Άγριες Μέλισσες spoiler: Ανοίγει ξανά η υπόθεση δολοφονίας του Σέργιου; Ανατροπή για τη Λενιώ
Media

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ανοίγει ξανά η υπόθεση δολοφονίας του Σέργιου; Ανατροπή για τη Λενιώ

Άγριες Μέλισσες: Τα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 έχουν σταματήσει και ήδη έχουμε δει να προβάλλεται η σειρά από την αρχή, από το πρώτο δηλαδή επεισόδιο.

Περιμένουμε κι εμείς την ανακοίνωση για το ποτέ θα αρχίσουν να προβάλλονται τα νέα επεισόδια αυτά που έχουν ήδη γυριστεί και ακόμη δεν τα έχουμε δει.

Σε αυτά ή ίσως και στα επόμενα θα υπάρξει μια ανατροπή.


Η Λενιώ έχει αποδείξει πως είναι μία δυναμική γυναίκα που πάει κόντρα σε ηθικούς φραγμούς και στερεότυπα της εποχής της. Δουλεύει όλη μέρα προκειμένου να μην έχει κανέναν ανάγκη.

Ωστόσο, έχει αποδείξει πως η καρδιά της, αν και ανοίγει δύσκολα σε κάποιον, πληγώνεται εύκολα.

Υπάρχουν όμως και κάποιοι που έχουν αντίθετη άποψη και αυτό είναι που θα αλλάξει τα δεδομένα.


Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Προύσαλης είπε κάτι που μας προβλημάτισε πολύ! «Θέλω να συλλάβω την Ελένη. Γιατί τα λόγια της δεν συμβαδίζουν με τις πράξεις της. Είναι πολύ σκληρή γυναίκα. Γι’ αυτό μού αρέσει το σενάριο της Μελίνας Τσαμπάνη. Γιατί ο κάθε ήρωας κουβαλά το καλό και το κακό. Δεν μπορείς να τον κρίνεις. Τον παρακολουθείς πώς διαχειρίζεται τις καταστάσεις κάθε φορά. Η δολοφονία του Σέργιου έφερε ντόμινο φόνων. Έπρεπε να είχαν μιλήσει στην αστυνομία για τον βιασμό που επιχείρησε. Βέβαια και αυτός δεν ήταν καλό κουμάσι. Είχε δηλητηριάσει τον πατέρα της. Στη ζωή παίρνεις ότι θερίσεις», είπε στο Enjoy ο Γιώργος Σουξές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved