Media

Πέτρος Γαϊτάνος: Ο λόγος που έκανε το διαφημιστικό σποτ και πώς θα περάσει το φετινό Πάσχα! (video)

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή Live Tonight του Γρηγόρη Αρναούτογλου εμφανίστηκε ο Πέτρος Γαϊτάνος και μίλησε για την απόφασή του να κάνει διαφημιστικό σποτ γνωστής αλυσίδας καταστημάτων. 

ο ερμηνευτής ψαλμουδιών που έχουμε συνδυάσει στο μυαλό μας με το Άγιο Πάσχα, εμφανίστηκε μέσω skype στη βραδινή χιουμοριστική εκπομπή και αποκάλυψε τους λόγους που αποφάσισε με χιούμορ να προσεγγίσει τις φετινές ιδιαίτερες συνθήκες κατά τις οποίες θα περάσουμε το φετινό Πάσχα.

Επίσης αποκάλυψε και πώς θα περάσει αυτές τις άγιες ημέρες.

«Για μένα είναι πολύ σημαντικό μέσα από ένα εμπορικό σποτάκι, από μια εταιρεία που είναι επιχείρηση και δεν είναι φορέας ή ίδρυμα, το ότι μπορεί να μου δίνει τη δυνατότητα να επισημαίνω και εγώ μέσα από μια τέτοια δράση την αίσθηση ευθύνης ότι πρέπει να μείνουμε σπίτι, ότι πρέπει να θυμόμαστε να πλένουμε τα χέρια μας και είναι ωραίο που μου δίδεται αυτή η δυνατότητα» ανέφερε ο Πέτρος Γαϊτάνος ο οποίος έδειξε να απολαμβάνει αυτήν την περίεργη περίοδο που όλοι διανύουμε.

Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τού ανέφερε το troll που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες που θέλουν τον Πέτρο Γαϊτάνο να είναι ο άνθρωπος που χάνει φέτος το Πάσχα τη δουλειά του, εκείνος απάντησε με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο.

Δείτε τι άλλο είπε, στο βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved