Αρναούτογλου - Κανάκης: Πώς οι δύο παρουσιαστές από φίλοι έγιναν εχθροί! (photos & videos)
Media

Αρναούτογλου - Κανάκης: Πώς οι δύο παρουσιαστές από φίλοι έγιναν εχθροί! (photos & videos)

Αρναούτογλου - Κανάκης: Από τις χαλαρές στιγμές στη θάλασσα με παιχνίδι και γέλια στο σκληρό ροκ!


Οι μέρες που ο Αντώνης Κανάκης και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκαναν μαζί διακοπές, έπαιζαν ρακέτες στην παραλία και έπιναν χαλαρά τα ποτάκια τους σε mainstream club είναι πια τόσο μακρινές και σίγουρα κανένας από τους δύο παρουσιαστές δεν τις αναπολεί.

Εξάλλου και οι δύο άλλαξαν γούστα αφού το mainstream έχει γίνει σκληρό ροκ και αν η κόντρα, που κρατάει χρόνια, συνεχιστεί θα αλλάξουν πίστα και πάνε στο death metal.

Τότε στην παρέα Αρναούτογλου - Κανάκη ήταν και ο Γιάννης Λάτσιος.



Η πρώτη δημόσια ρήξη ανάμεσα στους δύο φίλους έγινε πριν από περίπου 4 χρόνια όταν το 2016 όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε φιλοξενήσει στο The 2night Show τον Νότη Σφακιανάκη, στις 24 Μαρτίου.

Ο Αντώνης Κανάκης που εκείνη την περίοδο βρισκόταν και αυτός στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 γίνεται έξαλλος με τον χειρισμό της συνέντευξης από τον πρώην φίλο του αφού ο τραγουδιστής είχε εκφράσει ρατσιστικές απόψεις με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να δείχνει να μην μπορεί να χειριστεί τον φιλοξενούμενό του.

Πέντε μέρες μετά ο Αντώνης Κανάκης μέσα από το Ράδιο Αρβύλα ασκεί δριμεία κριτική στον Γρηγόρη Αρναούτογλου λέγοντας ουσιαστικά ότι για τα νούμερα τηλεθέασης θα καλούσε ακόμα και τον Έλληνα απόγονο του Χίτλερ.

Αφού προβλήθηκε ένα βίντεο παρωδία, όπου ο Αντώνης Κανάκης έκανε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και ο Γιάννης Σερβετάς τον Νότη Σφακιανάκη, ο Αντώνης Κανάκης πήρε τον λόγο και πέταξε τις σπόντες του: «Θα μου επιτρέψετε μια μικρή παρένθεση, μια προσωπική άποψη. Η λεπτή γραμμή που χωρίζει όλες αυτές τις επιλογές και τα παιχνίδια, τα τρικ των τηλεοπτικών εκπομπών για λόγους τηλεθέασης, με καταστάσεις οι οποίες μπορεί να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες τελικά για την κοινωνία, είναι μια πολύ σημαντική γραμμή κατά την ταπεινή μου άποψή. Αυτή τη σημαντική γραμμή θα πρέπει να την λάβουν πολύ σοβαρά υπ’ όψιν τους τα κανάλια, οι διευθυντές προγράμματος και οι δημιουργοί των διαφόρων εκπομπών και κλείνω την παρένθεση».

«Για μένα η λογοκρισία του ποιος θα είναι καλεσμένος σε μια εκπομπή μου φαίνεται σχεδόν απίθανο σε μία δημοκρατική χώρα. Θα βγάζουμε στην τηλεόραση μόνο αυτούς που μας αρέσουν;» αμύνθηκε απο την ραδιοφωνική του εκπομπή ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο Γρηγόρης απαντάει και απο την εκπομπή του στον ΑΝΤ1 με πολύ ειρωνικό ύφος στην κριτική του Αντώνη Κανάκη.

Το 2018 ο Αντώνης Κανάκης γίνεται σύμβουλος του ΑΝΤ1 για την late night ζώνη, στην οποία πάντα «έπαιζε μπάλα» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με τον τελευταίο να αμφισβητεί ουσιαστικά την δυνατότητα του Κανάκη να αποφασίζει για το περιεχόμενο της δικής του εκπομπής.

Η εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου κόβεται και κάποιοι φωτογραφίζουν ως υπεύθυνο τον Κανάκη με τον ίδιο να το διαψεύδει πριν αποχωρήσει από το κανάλι.

Κάπως έτσι φτάσαμε στο σήμερα όπου ο Αντώνης Κανάκης κατηγόρησε για αντιγραφή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον τελευταίο να απαντάει ιδιαίτερα απαξιωτικά και εμάς να περιμένουμε να δούμε πότε το σκληρό ροκ θα γίνει death metal.

«Θα τα λερώσω λίγο τα χέρια μου, θα μπλέξω με τα πίτουρα…
Εμφανίστηκαν αυτοί οι γνωστοί άγνωστοι άνθρωποι που δεν σέβονται τίποτα και το πήραν αυτό το πράγμα και το μετέτρεψαν σε ένα απαράδεκτο κακέκτυπο. Η αντιγραφή θέλει το μέτρο της… Το βαφτίζεις και πειρατικό! Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι το πουλάς σαν δική σου πρωτοβουλία και ιδέα. Δεν έχεις καν την εντιμότητα να πεις ότι “είδαμε στο Βινύλιο να κάνουν κάτι που μας άρεσε πάρα πολύ και αποφασίσαμε να το κάνουμε κι εμείς εδώ”. Πάλι αντιγραφέας θα είσαι αλλά θα έχεις ένα ίχνος εντιμότητας σε αυτό που κάνεις.» είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Κανάκης στις αρχές του μήνα με αφορμή τη νέα εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Άμεση ήταν η απάντηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Για να μη γελιόμαστε, περιμένετε να απαντήσουμε ή καλύτερα να απαντήσω γιατί κάποιος κύριος, κάποιος κριτής και τιμητής των πάντων που έσωσε την ελεύθερη τηλεόραση και πήγε και στο Youtube για να σώσει και το Youtube κατηγόρησε λίγο αυτή την εκπομπή», είπε.

«Για να μην σας κρατάμε σε αγωνία, να ξαναπώ ότι αυτή την εκπομπή όταν μου ζήτησε ο κύριος Ποφάντης να την κάνουμε μού είπε ‘Γρηγόρη θέλω να βγούμε για να διασκεδάσουμε λίγο τον κόσμο να χαλαρώσει’. Θα μπορούσα να του αρνηθώ και να πω όχι και να μείνω στα πολύ καλά νούμερα του The 2night που φέτος έχει κάνει μια τρομακτική επιτυχία και να κάθομαι σήμερα Παρασκευή σπίτι μου και να κοιμάμαι. Όμως του είπα ‘πάμε’.

Δε σκέφτηκα ούτε για lead in. Ξέρετε, εσείς που γράφετε αυτές τις ανοησίες για lead in που πολλές φορές είναι πολύ ουσιαστικό για να πάρεις αλλά αν η εκπομπή δεν είναι καλή όσο καλό lead in και να πάρεις, εξαφανίζονται οι άνθρωποι, οπότε ήξερα ότι δεν θα πάρουμε καλό lead in γιατί τα πράγματα είναι διαφορετικά. Δεν το σκέφτηκα όμως καθόλου όπως το σκέφτονται κάποιοι άλλοι κριτές και τιμητές που αν δεν πάρουν καλό lead in δε βγαίνουν ποτέ ή μάλλον το ψάχνουν μανιακά.

Έτσι βγήκαμε να κάνουμε μια εκπομπή. Δεν είχαμε πολλά μέσα. Είπα στον κύριο Ποφάντη ‘να διασκεδάσουμε τον κόσμο αλλά με τι;’. Ρεπόρτερ δεν υπάρχουν, κόσμος δεν υπάρχει, πλατό δεν υπάρχει, να κάνουμε το The 2night δε γίνεται γιατί δεν έρχονται οι καλεσμένοι, φοβούνται, με το δίκιο τους. Ούτε η μπάντα μπορεί. Λέω να κάνουμε τηλεφωνικές που τις ξέρω πολύ καλά γιατί τις κάνω 20 χρόνια; Από τότε με τον Μουτσινά και τα πρωινά; Μου λέει κάνε ό,τι νομίζεις. Υπάρχει και δεύτερος λόγος που έκανα αυτή την εκπομπή αλλά θα παρακαλούσα τον κύριο Ποφάντη να τον πει ο ίδιος σε μια συνέντευξή του ενώ το ξαναλέω ότι θα μπορούσα να το αρνηθώ.

Ακούσαμε τόσες πολλές ανοησίες αλλά θα πω κάτι: Είχα ετοιμάσει πάρα πολλά σήμερα για απάντηση σε αυτόν τον κύριο. Πάρα πάρα πολλά και εσείς που βγάζετε έτσι γρήγορα συμπεράσματα θα παθαίνατε ένα πατατράκ.

Όμως λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα δεν θα πέσω σε αυτό το ξεκατίνιασμα το αστείο. Δεν μπορεί η Ελλάδα να περνάει τόσο δύσκολα, όλος ο πλανήτης, να χάνονται ζωές, άνθρωποι να μη μπορούν να δουν τα παιδιά τους, τα εγγόνια τους, να μην μπορούν να αγκαλιάσουν τη μάνα τους και να κάνουμε ξεκατίνιασμα τηλεοπτικό και να ασχολούμαστε -συγγνώμη για τη φράση- με μαλακίες.

Κλείνω αυτό το θέμα, σας υπόσχομαι ότι θα απαντήσω σε όλο αυτό όταν τελειώσει αυτή η ιστορία γιατί πιο σημαντικό είναι να περνάμε καλά και όχι το ξεκατίνιασμα το αστείο από τάχα σοβαρούς ανθρώπους».

Ο Γρηγόρης τις επόμενες μέρες έφερε στην εκπομπή τον Κώστα Μυλωνά που στις αρχές της ιδιωτικής τηλεόρασης έκανε στο Κανάλι 5 την εκπομπή «Τα παιδιά της νύχτας» θέλοντας με αυτό τον τρόπο να πει ότι στην τηλεόραση δεν υπάρχει παρθενογένεση.

Μάλιστα έριξε και άλλο νερό στο μύλο της κόντρας του με τον Αντώνη Κανάκη μιλώντας στο Open

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved