Έφη Ρασσιά: «Τελείωνα Νομική και κοιτάζοντας το σταυροδρόμι είχα ζητήσει ένα σημάδι»
Media

Έφη Ρασσιά: «Τελείωνα Νομική και κοιτάζοντας το σταυροδρόμι είχα ζητήσει ένα σημάδι»

Η Έφη Ρασσιά είναι νέα, όμορφη, ταλαντούχα και η ζωή της έπαιξε ένα ωραίο παιχνίδι. Την περίοδο που κοίταζε το σταυροδρόμι Νομικής - υποκριτικής, της ανακοινώθηκε η επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» στον ΑΝΤ1, μια συνέχεια του παιδικού της ρόλου: της Βάλιας.

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τις αλλαγές στο ρόλο της, τις σπουδές της αλλά για το πώς αισθάνθηκε όταν της ανακοινώθηκε η επιστροφή της σειράς.

Ποιες αλλαγές ήρθαν στη ζωή σου από τότε που σε πρωτογνωρίσαμε στο «Καφέ της Χαράς» μέχρι και σήμερα... «Όταν τελείωσε το «Καφέ», πήγα στο γυμνά­σιο και η ζωή μου περιελάμβανε διάβασμα και μαθητικές καλλιτεχνικές δραστηριότη­τες. Στη συνέχεια, πέρασα στη Νομική Αθη­νών, την οποία και τελείωνα όταν μου ανα­κοίνωσαν ότι θα γίνει ο νέος κύκλος του «Καφέ».

Σπούδασες παράλληλα Νομική και υπο­κριτική. Ποια από τις δύο, όμως, είναι η μεγαλύτερη αγάπη σου και θέλεις να ασχοληθείς στο μέλλον;

«Παράλληλα με τη Νομική, έκανα μαθήματα υποκριτικής και ήταν επιλογή μου να κάνω συνδυαστικά αυτή τη μελέτη γιατί ήθελα η νομική σκέψη να είναι η βάση της υποκρι­τικής μου. Δεν ξέρω αν θα αποδειχθεί σω­στή επιλογή, νιώθω όμως ευγνώμων για­τί αυτή η σχολή με διαμόρφωσε ως προσω­πικότητα. Η Νομική είναι μεγάλη αγάπη, η τέχνη μεγάλος έρωτας. Το μέλλον θα δεί­ξει τι θα φέρει»

Πώς αισθάνθηκες όταν σου ανακοινώ­θηκε ότι «Το Καφέ της Χαράς» θα ανοί­ξει ξανά;

«Σοκαρίστηκα στην αρχή. Τελείωνα Νομική και κοιτάζοντας το σταυροδρόμι της Νομικής - υποκριτικής είχα ζητήσει ένα σημάδι, οπότε όταν λίγες μέρες μετά το ανακοίνωσαν θεώρησα ότι κάτι θέλει να μου πει με το να είναι η πρώτη μου επαγγελματική απόπειρα η συνέχεια του παιδικού μου ρόλου»

Ποια ήταν η μεγαλύτερη αγωνία που κλήθηκες να διαχειριστείς μέχρι να βγει στον αέρα το πρώτο επεισόδιο; «Το άγχος του πρωτόπειρου που καλείται να κάνει επάγγελμα κάτι που αγαπά»

Περίμενες ότι η σειρά θα έχει τόσο μεγάλη απήχηση;

«Χαίρομαι που η προσπάθεια μας έχει θετι­κή ανταπόκριση στο τηλεοπτικό κοινό και μεγάλη στο Διαδίκτυο, απ' ό,τι μας πληρο­φορούν. Παρ' όλα αυτά, οι προσωπικές μου αγωνίες δεν μου είχαν επιτρέψει ούτε να περιμένω την επιτυχία, αλλά ειλικρινά ούτε και να τη νιώσω, τουλάχιστον μέχρι τώρα»

Τον τελευταίο καιρό βιώνουμε μία πρω­τόγνωρη κατάσταση παγκοσμίως. Πώς το διαχειρίζεσαι σε προσωπικό και επαγ­γελματικό επίπεδο;

«Τελείως απότομα, άλλαξε μια πραγματικό­τητα. Μοιάζει να πέρασαν χρόνια απ' όταν μπορούσα απλά να βγω για έναν καφέ με φίλους στον ήλιο. Δεν ήταν εύκολη αυτή η αλλαγή και όσο κι αν προσπαθώ να προ­σαρμοστώ στα μέτρα και στον νέο τρόπο ζωής, επιθυμώ βαθιά να τελειώσει. Πά­ντως, πρέπει να πω ότι, αν και δεν είναι στη φύση μου η ενασχόληση μετά μέσα κοινω­νικής δικτύωσης και την τεχνολογία, νιώ­θω ότι είμαστε τυχεροί που υπάρχουν αυτή τη στιγμή της απομόνωσης, βοηθώντας τ ην επικοινωνία και κάνοντας έτσι τον εγκλει­σμό υποφερτό»

Έχετε ενημέρωση σχετικά με το πότε θα αρχίσετε ξανά τα γυρίσματα της σειράς; «Λένε ότι σύντομα θα ξεκινήσουμε και πάλι γυρίσματα, απ' την άλλη το ρητό λέει «ου­δέν μονιμότερον του προσωρινού» οπότε... αναμένουμε.»

Θεωρείς ότι θα έχει αίσιο τέλος αυτή η περιπέτεια;

«Η ερώτηση αυτή ανοίγει μεγάλη συζήτηση, θα μπορεί να είναι αίσιο με τόσες απώλειες. Δεν ξέρω πότε και πώς θα τελειώσει. Ξέ­ρω, όμως, ότι αυτή η περιπέτεια μας θυμί­ζει πόσο μικροί είμαστε και πως τίποτα δεν είναι δεδομένο»

Ποιο είναι το μεγαλύτερο μάθημα που πρέπει να πάρουμε μέσα από αυτή την ιστορία;

«Είπαν πολλές φορές για τα μέτρα: φέρσου σαν να είσαι άρρωστος και πρέπει να προ­στατέψεις τους άλλους από σένα. Οταν ξε­περάσουμε την περιπέτεια, θα ήταν ωραίο να συνεχίσουμε να θέλουμε όχι να προστα­τεύουμε πρώτα τον εαυτό μας απ' τους άλ­λους, αλλά τους άλλους απ' τον κακό εαυτό που μπορεί να βγάλουμε. Πιστεύω ότι τότε κάτι καλό μπορεί να έβγαινε από αυτή την περιπέτεια», λέει η ηθοποιός στο Mytv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved