Έφη Ρασσιά: Αυτό είναι το μόνο πράγμα που δεν αποκαλύπτουν οι σεναριογράφοι ούτε στους πρωταγωνιστές
Media

Έφη Ρασσιά: Αυτό είναι το μόνο πράγμα που δεν αποκαλύπτουν οι σεναριογράφοι ούτε στους πρωταγωνιστές

Η Έφη Ρασσιά είναι νέα, όμορφη, ταλαντούχα και η ζωή της έπαιξε ένα ωραίο παιχνίδι. Την περίοδο που κοίταζε το σταυροδρόμι Νομικής - υποκριτικής, της ανακοινώθηκε η επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» στον ΑΝΤ1, μια συνέχεια του παιδικού της ρόλου: της Βάλιας. 

H ηθοποιός μιλά σε πρόσφατη συνέντευξή της για τα κοινά στοιχεία με τη Βάλια αλλά και για τις εξελίξεις της σειράς.

Έχεις βρει στοιχεία του χαρακτήρα σου στη Βάλια, τον ρόλο που υποδύεσαι; «Δεν θα έλεγα ότι υπάρχει μεγάλη ταύτιση. Έχουμε ομοιότητες αλλά και διαφορές».

Ως χαρακτήρας, είσαι το ίδιο δυναμική και συναισθηματική με την ηρωίδα σου; «Είμαι περισσότερο δυναμική, απλά δεν φαίνεται με την πρώτη ανάγνωση γιατί δεν εί­μαι εκρηκτική όπως η Βάλια και ταυτόχρονα είμαι και πιο συναισθηματική από εκείνη. Όσοι με ξέρουν περισσότερο με περιγρά­φουν ως τρικυμισμένη ψυχή.»

Η Βάλια θα καταφέρει να βρει ποιος κρύ­βεται πίσω από τον εμπρησμό; «Αυτό οι σεναριογράφοι δεν το αποκαλύ­πτουν ούτε σε εμάς!»

Προς το παρόν, πάντως, δείχνει να έχει ξεφύγει λίγο από τον στόχο της, αφού ασχολείται με τις πιο προσωπικές της περιπέτειες...

«Πείτε τα, πείτε τα! Κι εγώ αυτό της λέω συνέχεια!»

Στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε τη Βά­λια και τον Μάνο να φιλιούνται για πρώ­τη φορά. θα προσπαθήσουν να ζήσουν τον ερωτά τους ή θα καταπιέσουν τα «θέ­λω» τους για χάρη τρυ Πώποτα και του χωριού;

«Οι σεναριογράφοι είναι σφίγγες! Αλλά πά­ντα οι άνθρωποι παλεύουν για να ζήσουν τον ερωτά τους...»

Πληροφορίες θέλουν σε ένα από τα και­νούργια επεισόδια ο Μάνος να εξομολο­γείται στη Βάλια τον ερωτά του γι' αυτήν. Ισχύει;

«Πράγματι, ο Μάνος σε στιγμή έξαρσης θα της εξομολογηθεί τον ερωτά του. Είναι πολύ όμορφη στιγμή και, μάλιστα, κατά σύμπτω­ση, η σκηνή γυρίστηκε στις 14 Φεβρουαρίου, του Αγίου Βαλεντίνου!»

Η Βάλια έχει κάποια συναισθήματα για τον Δημήτριο ή απλά τον βλέπει σαν έναν καλό φίλο που τον νοιάζεται,; «Ο Δημήτριος είναι ο καλός της άγγε­λος. Τι να κάνει και η Βάλια που είναι τόσο ερωτεύσιμος;»

Εκείνη κρύβει κάποιο μυστικό, πέρα από την αληθινή ταυτότητα της Στέλλας; «Μπορεί να γύρισε στο χωριό, για να βρει τις ρίζες της, όμως έφυγε απ' την Αθήνα για­τί εκεί συνέβη κάτι με κάποιον που και την πλήγωσε και το κουβαλάει μέσα της χωρίς να μπορεί να το πει σε κανέναν»

Έχεις κάποια επόμενα επαγγελματικά σχέδια;

«Είμαι της άποψης ότι όταν οι άνθρωποι κά­νουν σχέδια ο θεός γελάει!», λέει η ηθοποιός στο Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved