8 Λέξεις: Έχεις δει την Ιφιγένεια με μαγιό; Το σώμα της δεν υπάρχει! (Photos)
Media

8 Λέξεις: Έχεις δει την Ιφιγένεια με μαγιό; Το σώμα της δεν υπάρχει! (Photos)

Η Ιφιγένεια Τζολά πρωταγωνιστεί στις 8 Λέξεις και υποδύεται την Ιφιγένεια Μαρόγλου, κόρη του Μιλτιάδη και της Κατερίνας

Είναι ένα όμορφο κορίτσι με μυαλό που δεν θέλει να το χρησιμοποιήσει για σπουδές. «Εναλλακτική» και υπέρμαχος της υγιεινής ζωής, είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παιδί με καυστικό χιούμορ, ισχυρές απόψεις και έχει ένα ιδιαίτερο λεξιλόγιο που κάθε φορά που μιλά μας κάνει να χαμογελάμε!

Η Ιφιγένεια Τζόλα έκανε το ντεμπούτο της στη μικρή οθόνη στην τρυφερή παιδική της ηλικία, μέσα από μία παραγωγή που θεωρήθηκε η μεγαλύτερη της ελληνικής τηλεόρασης, το «Νησί».

Σήμερα, η Ιφιγένεια Τζόλα επανασυστήθηκε, ως ενήλικη πλέον, μέσα από τη σειρά του ΣΚΑΪ «8 λέξεις» κερδίζοντας τις εντυπώσεις και αποδεικνύοντας ότι ηθοποιός γεννιέσαι…

Όσο τι κοινά έχει η Ιφιγένεια Τζολά με την κοπέλα που υποδύεται την Ιφιγένεια Μαρόγλου, είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της: «Έχω κάποια κοινά χαρακτηριστικά. Είμαστε αυθόρμητες, ευαίσθητες, δεν μας αρέσει το ψέμα, αγαπάμε και σεβόμαστε τη φύση και τα ζώα».

Η Ιφιγένεια Τζολά πρωταγωνιστεί στις 8 Λέξεις και εμείς ψάξαμε και βρήκαμε στο προσωπικό account της στο Instagram φωτογραφίες της με μαγιό και θα πάθεις πλάκα!

Δεν είναι μόνο ταλαντούχα, αλλά και μία καλλονή η Ιφιγένεια Τζολά και θα τρίβεις τα μάτια σου με τις υπέροχες φωτογραφίες της με μαγιό, δες την!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved