Παναγιώτα Σπηλιοτοπούλου: To κορίτσι του καιρού της ΕΡΤ είναι σκέτη καλλονή και με βιογραφικό βαρύ!
Media

Παναγιώτα Σπηλιοτοπούλου: To κορίτσι του καιρού της ΕΡΤ είναι σκέτη καλλονή και με βιογραφικό βαρύ!

Άνετα θα την πέρναγες για μοντέλο κι όμως είναι το κορίτσι που μας ενημερώνει καθημερινά για τον καιρό μέσα από το κανάλι της ΕΡΤ.

Η Παναγιώτα Σπηλιωτοπούλου ή Πάττυ όπως την φωνάζουν οι φίλοι της μας συστήθηκε για πρώτη φορά μέσα από το Open, έκανε ένα μικρό διάλειμμα και επέστρεψε μέσα από την ΕΡΤ.

Η ξανθιά καλλονή δεν είναι απλά ένα όμορφο κορίτσι αφού διαθέτει ένα βαρύ βιογραφικό γεμάτο σπουδές.

Ξεκίνησε σπουδάζοντας στο τμήμα Φυσικής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, στη συνέχεια σπούδασε Επικοινωνία και ΜΜΕ στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έχει Master στη Φυσική Περιβάλλοντος και Μετεωρολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ενώ έχει Master και στο Τμήμα Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος ΕΚΠΑ στο Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Καταστροφών και Κρίσεων.

Έχεις κάτι να πεις; Εμείς μείναμε άφωνοι πάντως.

Όπως καταλαβαίνεις διαθέτει όλο το πακέτο και μια λαμπρή καριέρα στο χώρο της τηλεόρασης ανοίγεται μπροστά της.

«Επρόκειτο για έναν συνδυασμό και των δύο, νομίζω. Από μικρή εκδήλωνα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για ό,τι είχε να κάνει με το περιβάλλον, τη φύση, το κλίμα και τις εναλλαγές του καιρού. Είχα, επίσης, έφεση στις θετικές επιστήμες. Ετσι, η Φυσική δεν άργησε να γίνει η αγαπημένη μου. Αποφάσισα λοιπόν, να φοιτήσω στο Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Από τα προπτυχιακά χρόνια παρακολουθούσα μαθήματα επιλογής που αφορούσαν το περιβάλλον. Ακολούθησε το μεταπτυχιακό μου στη Φυσική Περιβάλλοντος με κατεύθυνση τη Μετεωρολογία στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών», είχε πει η ίδια σχετικά με την απόφαση της να ασχοληθεί με τη μετεωρολογία.

H κούκλα μετεωρολόγος λέει τον καιρό καθημερινά, στις 07:00 και στις 09:00, στην εκπομπή "Από τις Εξι" αλλά και στα δελτία ειδήσεων των 12 και των 15:00.

Δες φωτογραφίες της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved