8 Λέξεις: Σπάνιες φώτο της μαγείρισσας «Αποστολίας», που γοήτευσε τον Άκη Αρώνη!
Media

8 Λέξεις: Σπάνιες φώτο της μαγείρισσας «Αποστολίας», που γοήτευσε τον Άκη Αρώνη!

Η Αποστολία εισέβαλε στις 8 Λέξεις και έχει φέρει τα πάνω κάτω!

Είναι μία πανέξυπνη γυναίκα, με ταλέντο στη μαγειρική, καλοσυνάτη και με ιδιαίτερες ικανότητες αφού επικοινωνεί με την κόρη της Ηλιάνας, την Αριάδνη που σκοτώθηκε.

Ο Άκης Αρώνης, ο μεγάλος φαρμακοβιομήχανος χρόνια μετά το θάνατο της γυναίκας του γοητεύεται από την μαγείρισσα, την Αποστολία μιας και ξεχωρίζει για το ήθος της. Η Ηλιάνα Αρώνη τη θεωρεί φίλη της, όμως ο Δημήτρης Αρώνης, ο γιος του Άκη, δεν τη συμπαθεί καθόλου! Ο Δημήτρης Αρώνης τη θεωρεί ότι είναι μπελάς μιας και η Αποστολία αρχίζει να αντιλαμβάνεται τους στόχους του, ότι δηλαδή θέλει να κάνει κακό στην αδερφή του και να πάρει όλη την περιουσία του πατέρα του!

Ποια είναι η Αποστολία λοιπόν, που την είχαμε δει και στο Τατουάζ και τότε είχε υποδυθεί την Έμιλυ Παπαδάκη -γιατρό της Αμαλίας, δηλαδή της Μυρτώς Αλικάκης - και ο ρόλος της δεν είχε πάει στη δεύτερη σεζόν.

Ο λόγος για την ταλαντούχα Κύπρια Χριστίνα Χριστόφια. Πατέρας της ήταν ο πολιτικός Δημήτρης Χριστόφιας.

Η 43χρονη Χριστίνα είναι απόφοιτη της Νομικής και της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου στην Ελλάδα και είναι παντρεμένη με τον Νίκο Μουδούρο με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Δείτε σπάνιες φωτογραφίες της Αποστολίας από τις 8 Λέξεις και σίγουρα θα εντυπωσιαστείτε και εσείς και θυμηθείτε την και στο Τατουάζ που την είχαμε δει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved