Master Chef:  Δεν πάει ο νους σου τι αποκάλυψε ο παίκτης που έχει 5% όραση και έκλεψε τις εντυπώσεις
Media

Master Chef: Δεν πάει ο νους σου τι αποκάλυψε ο παίκτης που έχει 5% όραση και έκλεψε τις εντυπώσεις

Ο Βασίλης Στεφανίδης, 36 ετών, από τη Θεσσαλονίκη, πήρε την ποδιά του MasterChef 4 έχοντας μια πολύ ξεχωριστή ιστορία στις αποσκευές του και την οποία παρουσίασε στην τηλεοπτική εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Η διαφορά με τους υπόλοιπους μάγειρες είναι ό, τι εγώ βλέπω μόλις 5%» περιγράφει ο 36χρονος επίδοξος μάγειρας του MasterChef 4 που εξηγεί πως πρακτικά θεωρείται τυφλός.

Ο Βασίλης Στεφανίδης είχε αποκαλύψει ότι το πρώτο μάτι το έχασε σε ηλικία 12 χρόνων και το δεύτερο σε ηλικία 24 ετών. Το ένα μάτι το «έχασε» από τρικλοποδιά την ώρα που έπεφτε. Μάλιστα, εξήγησε πως η πτώση αυτή προκάλεσε βλάβη στο οπτικό νεύρο του αριστερού ματιού. 12 χρόνια αργότερα, το οπτικό νεύρο του δεξιού του ματιού παρουσίασε ατροφία, με αποτέλεσμα πλέον ο παίκτης του MasterChef 4 να θεωρείται τυφλός.

Ο Βασίλης με τις ικανότητες του και το χαρακτήρα του κατάφερε να συμμετάσχει έστω και για λίγο στο MasterChef.

Ο Βασίλης, μιλώντας στην Ζήνα Κουτσελίνη, υποστήριξε ότι η κατάκτηση του επάθλου της τυφλής παίκτριας, Christine Hà στο αμερικάνικο Master Chef αποτέλεσε ισχυρό κίνητρο για να δηλώσει συμμετοχή στο ελληνικό Master Chef. «Είπα στον εαυτό μου Βασίλη κάντο. Δείξε στην Ελλάδα τι μπορεί να συμβεί με τη δύναμη της θέλησης, τι μπορείς να καταφέρεις στις επαγγελματικές κουζίνες.» είπε ο ίδιος.

Σχολιάζοντας το μότο των τελευταίων ημερών #ΜένουμεΣπίτι, ο Βασίλης τόνισε ότι «πρέπει όλοι να μείνουν στο σπίτι και να βρουν ένα τρόπο να φτιάξουν το αρνί τους»!

Πώς θα έφτιαχνε εκείνος το αρνάκι στο φούρνο για το Πάσχα;

Δες την gallery αλλά και τι άλλο αποκάλυψε ο παίκτης για το MasterChef στο παρακάτω απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved