Φωτεινή Ζοσμίδου: Αποκαλύπτει αν υπάρχει και άλλο ζευγάρι στο MasterChef που δεν γνωρίζουμε
Media

Φωτεινή Ζοσμίδου: Αποκαλύπτει αν υπάρχει και άλλο ζευγάρι στο MasterChef που δεν γνωρίζουμε

Φωτεινή Ζοσμίδου: Η πρώην παίκτρια του «MasterChef 4» μιλάει για την εμπειρία της στο παιχνίδι και αποκαλύπτει τι γινόταν πίσω από τις κάμερες

Γεννήθηκα: Στη Θεσσαλονίκη.

Σπούδασα: Πληροφορική στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και μαγειρική στη Θεσσαλονίκη.

Κατά τη συμμετοχή μου στο «MasterChef» απόλαυσα: Την ένταση της κουζίνας.

Δεν αποχωρίζομαι ποτέ: Το κινητό μου.

Το αγαπημένο μου μέρος είναι: Η παραλία της Θεσσαλονίκης.

Το πιο όμορφο δώρο που μου έχουν κάνει: Είναι από τη δουλεία κάποια αρκουδάκια πριν πάω στο «MasterChef», για να νιώθω την παρουσία τους.

Το αγαπημένο μου φαγητό: Το παστίτσιο

Η σπεσιαλιτέ μου: Κοκκινιστό μοσχαράκι με ρύζι

Ανέκαθεν ασχολιόσουν με τη μαγειρική;
Από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου πάντα βρισκόμουν στην κουζίνα, άνοιγα βιβλία με οσυνταγές, έψαχνα στο Διαδίκτυο ή έβλεπα σχετιικές εκπομπές. Για αυτόν τον λόγο, κατά τη φοίτησή μου στην πληροφορική, αποφάσισα ότι δεν θέλω να ασχοληθώ με αυτή, αλλά με τη μαγειρικό.

Τι οε οδήγηοε να δηλώσεις συμμετοχή στο «MasterChef 4»;
Τη συμμετοχή δεν τη δηλωσα εγώ, άλλο το αγόρι μου, με το που τελείωσε το «MasterChef 4». Λίγους μήνες μετά, αφότου άρχισε ο νέος κύκλος, είπα ότι δεν έχω να χάσω κάτι και πήγα.

Tο «MasterChef» ήταν όπως το έβλεπες στην τηλεόραση;
θεωρώ ότι δεν έχει καμία σχέση αυτό που βλέπουμε στην τηλεόραση με αυτό που ζούμε εκεί, από το κομμάτι των ανθρώπινων σχέσεων μέχρι και το μαγειρικό. Είναι διαφορετικό να κρίνεις ανθρώπους για το πώς ζουν, χωρίς καν να το έχεις ζήσει. Και εγώ, βλέποντας τις προηγούμενες σεζόν, καθόμουν στον καναπέ μου και έλεγα διάφορα, αλλά όταν μπήκα δεν ήξερα τι μου γινόταν. Πρέπει να έχεις απόλυτη ψυχραιμία.

Τι ήταν αυτό που οε δυσκόλεψε περισσότερο κατά την παραμονή σου εκεί;
Το γεγονός ότι δεν μπορούσα να διαχειριστώ το άγχος μου και να πω ότι τώρα δίνω το 100% του εαυτού μου. Για αυτόν τον λόγο, πιστεύω, ότι βγήκα από το παιχνίδι.

https://www.instagram.com/p/B9sHMgOFmEq

Οπότε δεν θεωρείς ότι αδικήθηκες;
Η κακή ψυχολογία σε συνδυασμό με το άγχος δεν έχουν καλό αποτέλεσμα. Στη δική μου περίπτωση, η ψυχολογία μου ήταν όπως ήταν, λόγω της ψηφοφορίας, αλλά και του άγχους που είχα για το ότι θέλω και πρέπει να παραμείνω στο παιχνίδι. Επίσης, δεν ήθελα να κάνω λάθη σε πράγματα τα οποία έχω φτιάξει ξανά, αλλά να κάνω καινούργια και να ξεπερνάω τον εαυτό μου.


Ποιος θα ήθελες να κερδίσει τον τίτλο του «MasterChef 4»;
Είχα πει όχι στον τελικό θέλω να είναι ο Κώστας και ο Ηλίας, που τους έχω τρομερή αδυναμία. Όμως από τη στιγμή που έφυγε ο Ηλίας, θέλω σίγουρα τον Κώστα νικητή!

Βλέπουμε ότι υπάρχουν κόντρες ανάμεσα στην Κατερίνα και στον Γιώργο...
Όλοι είχαμε αντιληφθεί τις κόντρες που έχουν, αλλά κάποιοι δεν ασχολούμασταν γιατί δεν μπήκαμε στο παιχνίδι για να σκοτωθούμε ο ένας με τον άλλον. Οι κόντρες τους άρχισαν από την πρώτη ομαδική, που έγινε το μπάχαλο με την κάρτα, και συνεχίζεται μέχρι και τώρα... Βέβαια, δεν υπάρχει νόημα γιατί και οι δύο είναι μεγάλα παιδιά…

Παράλληλα, υπάρχει μια φημολογία που θέλει να εμπλέκονται συναισθηματικά...
Δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση για αυτούς τους δύο ανθρώπους. Τουλάχιστον, έτσι το έχουμε εκλάβει οι περισσότεροι. Από εκεί και πέρα, δεν ξέρουμε τι μπορεί να γίνει…

Πηγή:Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved