Δυο Ξένοι: Τι αποκαλύπτει η «Ντένη Μαρκορά» δεκατρία χρόνια μετά το τέλος της σειράς
Media

Δυο Ξένοι: Τι αποκαλύπτει η «Ντένη Μαρκορά» δεκατρία χρόνια μετά το τέλος της σειράς

Δυο Ξένοι: Την επιστροφή του Mega ακολούθησαν και δεκάδες επιτυχημένες Ελληνικές σειρές, οι οποίες έγραψαν την δική τους ιστορία στα τηλεοπτικά δρώμενα.

Ανάμεσα σε αυτές και η σειρά Δυο Ξένοι, η οποία συνεχίζει να σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης ακόμη και σήμερα στην πολλοστή επανάληψή της.

Σχεδόν δεκατρία χρόνια έχουν περάσει από την πρώτη προβολή και η Ντίνα Κώνστα, η οποία είχε υποδυθεί την τηλεοπτική Ντένη Μαρκορά, κάνει αποκαλύψεις.

Συγκεκριμένα σε συνέντευξή της στο Secret των Παραπολιτικών, η ηθοποιός δηλώνει ότι είναι καλό που επέστρεψε το Mega και το σίριαλ «Δυο Ξένοι» και σχολιάζει:

«Είδα το πρώτο επεισόδιο. Στην αρχή δεν είχαμε ούτε καλό μακιγιάζ ούτε ωραία ρούχα. Το σίριαλ αυτό πήγε πάρα πολύ καλά».


«Ήταν ακόμα ένας ρόλος που έπαιξα», τονίζει η Ντίνα Κώνστα ερωτώμενη για το ρόλο που έπαιξε στην καριέρα της η… Ντένη Μαρκορά, θυμάται ωστόσο ότι εκείνη την εποχή γινόταν χαμός από τον απλό κόσμο που την συναντούσε.

«Οι περισσότεροι με ρωτούσαν αν είμαι Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός. Αυτό τους ενδιέφερε πάρα πολύ», σχολίασε, σημειώνοντας:«Ήταν ένα σίριαλ καλογραμμένο. Όταν κάτι είναι καλά γραμμένο, πάει και καλά. Δεν χρειάζεται τίποτε άλλο, όρεξη να έχεις».«Διάβασα πρώτα το κείμενο. Μου άρεσε, ήταν καλογραμμένο και είπα το ναι», ανέφερε, ενώ θυμήθηκε πώς περνούσαν στα γυρίσματα όλοι οι ηθοποιοί.

Όσο για τα γυρίσματα, η ίδια αποκάλυψε: «Ήταν πάρα πολύ κουραστικά τα γυρίσματα. Πήγαινα ξημερώματα στα πλατό και έφευγα βράδυ. Δεν είχαμε ευτράπελα, ήταν βαριά δουλειά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved